• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović: Zvezdin dug nije umanjen

Generalni menadžer Crvene zvezde Mirko Pavlović demantovao je izjavu Vladislava Lučića, da je dug kluba smanjen sa 12 na pet miliona evra.

 Pavlović: Zvezdin dug nije umanjen Izvor: MONDO

"Nemam nikakve papire koji bi potvrdili da je dug smanjen. Postoje određene indicije da će do toga doći, povjerioci su pričali da žele da pomognu značajnim otpisom duga. Ali u ovom momentu ne mogu ništa konkretno da kažem", izjavio je Pavlović.

"To je izuzetno komplikovan proces i zahtjeva da svi budemo jedinstveni, kako bismo Crvenu zvezdu izveli na put reorganizacije i u normalnu sportsku budućnost".

Pavlović je ponovio da 1. jul, kao datum ulaska u stečajni postupak, niko ne bi trebalo da shvati kao "sudnji dan" ili prekretnicu, jer Zvezda i posle odlaska predsjednika, dvojice potpredsjednika i petorice članova Upravnog odbora, ima svoja rukovodeća tijela.

"Jeste velika novina i proces koji nas očekuje tokom ljeta. Ne mogu da kažem da sam optimista, ali svakako nisam pesimista. Ljudi koji su ostali u klubu sposobni su da riješe ovaj problem".

Ostaje veliko pitanje ko će sljedeće sezone nositi crveno-bijeli dres, jer Zvezda bez trenera i igrača ne bi imala ni razlog da postoji.

"U narednih sedam dana obavićemo razgovore sa trenerom, koji je stub programa u sljedećoj i sezonama koje dolaze. Onda ćemo raditi na formiranju tima i zadržavanju momaka koji su trenutno u Zvezdi. Pravićemo i strategiju za budućnost, korak po korak, u realnim okvirima, s obzirom na situaciju u kojoj se nalaze sport i država uopšte, vezano za finansije", tvrdi Pavlović.

Jedini kandidat za šefa struke u ovom trenutku je Aleksandar Trifunović, koji je tu funkciju preuzeo početkom januara. Međutim, nema garancija da će Trifa ostati na Malom Kalemegdanu.

"Pokazao je da je veliki zvezdaš. Bio je uz ekipu u vrlo teškoj situaciji i on nam je prva opcija i po kvalitetu i po odnosu prema klubu. Normalno, on ima svoju karijeru i ambicije, razmišlja o tome... Sešćemo kao prijatelji i profesionalci, razgovaraćemo o svemu".

(MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC