• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Teška, atraktivna, evroligaška grupa!

Autor mondo.rs

Milan Tomić i Branko Lazić zadovoljni što će crveno-bijeli u Top 16 fazi Evrokupa odmjeriti snage sa tri renomirana kluba.

 ZVEZDA: Teška, atraktivna, evroligaška grupa! Izvor: MN PRESS

Treće mjesto u A grupi Evrokupa odvelo je košarkaše Crvene zvezde u grupu Top 16 faze sa španskim timovima Valensijom (C1) i Unikahom (D2), kao i francuskim Limožom (B4) - RASPORED.

Šef stručnog štaba Milan Tomić ocenio je u izjavi zvaničnom klupskom sajtu, da je pred njegovim izabranicima veliki izazov.

"Nalazimo se u grupi koja je praktično evroligaška. Ne samo zbog imena, već i zbog činjenice da su svi u bliskoj prošlosti igrali Evroligu, da su klubovi sa tradicijom i da su dobro odigrali prvu fazu takmičenja. Sigurno je da nas očekuje šest jakih utakmica u Top 16 fazi. Atraktivna grupa, kvalitetni protivnici, drago mi je što će publika u Beogradu imati šta da vidi", poručio je Tomić.

Kapiten Branko Lazić smatra da je ova grupa čak i "najjača u drugoj fazi" Evrokupa.


Preostale tri grupe čine: Monako, Alba, Partizan i Ritas; Lokomotiva Kubanj, Asvel, Frankfurt i Ulm; Uniks, Andora, Cedevita i Zenit.

"Teška, ali atraktivna grupa, usudio bih se da kažem najjača u drugoj fazi, sa ekipama koje su ne tako davno igrale Evroligu. Krećemo protiv Limoža već drugog dana nove godine, šest kola ćemo odigrati za samo 35 dana. Dakle, biće intenzivno i naporno, očekuju nas jake utakmice, ali vjerujem da uz pomoć naših navijača možemo da ostvarimo cilj".

Kao i obično, Zvezda će u Top 16 fazi ići "korak po korak".

"Valensija i Unikaha su u svojim grupama odigrali skoro bez greške, ali nova grupa je nova priča. Kada dođe vrijeme, prvo ćemo se dobro pripremiti za Limož", najavio je Lazić.

Crveno-bijeli će do nastavka takmičenja na evrosceni odigrati dvije utakmice u ABA ligi, protiv Cibone u Zagrebu (subota, 17.00) i derbi protiv Budućnosti 30. decembra na svom parketu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC