• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kecman i Aškrabić u Trebinju

Kamp Dejana Bodiroge u Trebinju dobio je i prve ovogodišnje zvijezde - Dušana Kecmana i Ognjena Aškrabića, koji su bili promotori prve smjene.

 Kecman i Aškrabić u Trebinju Izvor: MONDO

Na veliko oduševljenje polaznika kampa ova dva košarkaša sa njima su podijelili tajne igre pod obručima. Posebno interesantan bio im je Kecman, koji je tvorac antologijske trojke protiv Cibone u Zagrebu, koja je crno-bijelima donijela pehar šampiona NLB lige.

Kecman je u izjavi "Glasu Srpske" istakao da nije imao priliku da bude učesnik ovakvih kampova i da radi sa poznatim trenerima.

"To je propust u moj mladalačkoj karijeri i razvoju. Sa moje tačke gledišta, kampovi poput ovoga su jako dobra i pozitivna stvar. Klinci se prevashodno usmjeravaju na sport, a kada kamp organizuje košarkaška i ljudska veličina kao Dejan Bodiroga, onda je to garancija dobrog rada", rekao je Kecman.

Adut Partizana je istakao da je najbitnije da se mališani druže, socijalizuju, da razvijaju timski duh i prijateljstvo.

"To će im u daljoj karijeru i razvoju mnogo značiti. Ovakvih kampova treba da bude što više, pogotovo u vrijeme školskih raspusta, da bi se djeca fizički razvijala u zdravoj atmosferi i ja ovakve događaje u potpunosti podržavam".

Ognjen Aškrabić zbog povrede nije bio u mogućnosti da održi demonstracioni trening, ali je savjetima pokušao da pomogne kamperima.

"Dejan je napravio sjajnu stvar u Trebinju. Ovaj kamp spada u najbolje ovakvog tipa u Evropi, ako ne i najbolji. Ja sam kao mlađi pohađao kampove na Zlatiboru i Kopaoniku. Ovo je jedno veliko iskustvo za mlade igrače. Osim košarke bitno je i upoznavanje novih ljudi, druženje... Ovdje se uče košarkaške tajne i sigurno svi kamperi odu bogatiji za veliko košarkaško znanje i nove prijatelje. Drago mi je da sam tu po drugi put i svaki put rado prihvatim Dejanov poziv da dođem i nadam se da ću dolaziti i sljedećih godina", naglasio je Aškrabić.

Prva smjena u kampu ostaje do 7. jula.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC