• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Džonson, Novicki i Pirs ostaju

Dugo očekivani prelazni rok u NBA ligi za sada nije donio nijedan spektakularan transfer. Čekaju se odluke Džejmsa, Vejda i Boša.

 NBA: Džonson, Novicki i Pirs ostaju  Izvor: MONDO

Dok trojica najatraktivnijih slobodnih agenata i dalje razmišljaju "kojem će se carstvu privoljeti", košarkaši iz "prve B" kategorije NBA zvijezda polako se spremaju za potpisivanje novih ugovora.

Džo Džonson (Atlanta Houks), Dirk Novicki (Dalas Maveriks) i Pol Pirs (Boston Seltiks) sve su dogovorili sa svojim dosadašnjim timovima i nastaviće da igraju u starim uniformama.

Finansijski je najbolje prošao najmlađi među njima. Prema riječima njegovog menadžera Arna Telema, Džonson će od Atlante dobiti maksimalnih 119 miliona dolara za šest sezona vjernosti.

Dirk Novicki sa Dalasom će potpisati na četiri godine za 80 miliona dolara (mogao je da uzme 96 miliona), a svom timu je pomogao i Pol Pirs, kojem će Boston za naredne četiri sezone isplatiti 61 milion dolara.

Pirs, koji je svih 12 sezona u NBA ligi odigrao za Seltikse, odrekao se posljednje godine prethodnog ugovora i time žrtvovao 21,5 milion dolara. Po slovu novog ugovora dobijaće oko 15 miliona po sezoni.

Lebron Džejms, Dvejn Vejd i Kris Boš još se dvoume (troume?) i njihove odluke se ne očekuju prije srijede.

Sigurno je samo da Boš neće ostati u Torontu, dok Džejms i Vejd mogu da potpišu za Njujork, Nju Džersi, Čikago... Ali i da ostanu u Klivlendu, odnosno u Majamiju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC