• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perović: Barsa zove samo jednom...

"Jednom u životu te zove šampion Evrope, igranje u Barsi je san za skoro svakog igrača", kaže centar srpske reprezentacije, koji je ponovo nakačio "13" na leđa.

 Perović: Barsa zove samo jednom... Izvor: MONDO

Poslije odlične sezone 2009/10, koja je počela osvajanjem srebrne medalje na EP u Poljskoj sa "orlovima", a kulminirala trijumfom u Evrokupu sa Valensijom, pred Kostom Perovićem bilo je mnogo ponuda.

Taman kada je pomislio da će morati da vaga, pojavila se jedna koja je "poništila" sve ostale.

"Imao sam ponude i od drugih timova, ali kada se javila Barselona više nisam imao dilemu gdje želim da igram. Jednom u životu te zove šampion Evrope, igranje u Barsi je san za skoro svakog igrača", kaže centar naše reprezentacije, koji se sa saigračima priprema za Mundobasket u Turskoj.

"Sedmicu" u kojoj je prethodne dve sezone nastupao za Valensiju (eks Pamesu), Perović je zamijenio baksuznom "trinaesticom" u Barseloni.

Baksuznom za neke, ali ne i za njega, jer je do 2007. godine, igrajući za Partizan, košarkaško ime stekao upravo sa tim brojem na leđima.

"Perović je još mlad igrač, njegova visina i tehnika omogući će nam da igramo još raznovrsnije u napadu. Uvijek je najteže pronaći pravo pojačanje na poziciji centra, a ja sam siguran da smo mi u tome uspjeli", rekao je tehnički direktor Košarkaške sekcije Fudbalskog kluba Barselona, Đoan Kreus, prenosi kosarka.rs.

Perović je, poslije sporazumnog raskida ugovora sa Valensijom, potpisao trogodišnji sa Barselonom. Rođen je 19. februara 1985. godine, a visok je 217 centimetara.

(MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC