• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Niksi dobili Stodemajera, čekaju Lebrona

Prvo veliko ime koje je promijenilo klub u ljetnjoj NBA pijaci je Amare Stodemajer koji prelazi iz Finiksa u Njujork Nikse.

 NBA: Niksi dobili Stodemajera, čekaju Lebrona Izvor: MONDO

U gotovo histeričnom iščekivanju odluke Lebrona Džejmsa o tome gdje će nastaviti košarkašku karijeru, u NBA prelaznom roku desio se i prvi veliki transfer.

Zvijezda Finiks Sans,a Amare Stodemajer dogovorio se sa Njujork Niksima, za koje će potpisati ugovor vrijedan 100 miliona dolara. Toliko novca dobiće Stodemajer za petogodišnji ugovor.

Poslije mnogo godina "čišćenja" tima i pravljenja mesta u budžetu za velika imena, Njujork Niksi su konačno doveli igrača koji može da "promijeni sudbinu" kluba koji i pored slavne prošlosti i popularnosti tavori u prosječnosti.

Želja vodećih ljudi Niksa prije svega je Lebron Džejms, a dovođenje Stodemajera je bio mogao biti ključni djelić u slagalici pregovora sa najželjenijim igračem u ligi u ovom trenutku. Glasine u NBA krugovima kažu da je upravo Džejms tokom pregovora tražio od Niksa da mu obezbijede jednog jakog saigrača pod košem.

Upravo takav je doveden. A da li će to biti dovoljno da se ubijedi Lebron da karijeru nastavi u Njujork, znaće se vjerovatno do kraja nedjelje.

Ukoliko Niksi ipak ne uspiju da ubijede Džejmsa da gradi novu istoriju kluba sa Medison Skver Gardena, oni će po svemu sudeći pokušati da "upare" Stodemajera sa Tonijem Parkerom ili čak Karmelom Entonijem.

"Želim da uradim nešto specijalno u ovom klubu.Sve je idealno u ovom trenutku. Ovo je legendaran grad, jako sam srećan", rekao je kratko novinarima Stodemajer koji je u Finiksu igrao na pozicijama četiri i pet, i sjajno sarađivao sa Stivom Nešom.

U osam NBA sezona, Stodemajer je bilježio prosečno 21,4 poena, 8,9 skokova i 1,4 blokade po utakmici.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC