• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džejms: Moj novi klub je... Saznajte večeras!

Lebron Džejms u četvrtak uveče, uživo u televizijskoj emisiji saopštiće ime novog NBA tima.

 Džejms: Moj novi klub je... Saznajte večeras! Izvor: MONDO

Odgovor na pitanje gde će Lebron Džejms nastaviti karijeru saznaćemo u četvrtak. NBA zvezda odlučila je da odluku saopšti pred milionskim auditorijumom, uživo u telivizijskom prenosu.

Najveća američka sportska medijska kuća ESPN, objavila je da će košarkaš u posebnoj televizijskoj emisiji objaviti odluku o novom klubu.

Novinar te kuće Kris Brusard rekao je da su "predstavnici" igrača pozvali upravu televizije ESPN i tražili posebnu emisiju od sat vremena u kojoj će Džejms objaviti svoju odluku.

Emisija bi trebalo da se emituje u četvrtak uveče, odnosno u noći između četvrtka i petka po centralnoevropskom vremenu.

Još nije poznato gdje će Džejms igrati sljedeće sezone, kao ni odakle će objaviti svoju odluku. Budućnost dvostrukog najkorisnijeg igrača (MVP) NBA i jedne od najvećih zvijezda lige postala je jedna od centralnih sportskih tema ovog ljeta.

Trio slobodnih igrača koji ove sezone privlači najveću pažnju čine i Dvejn Vejd i Kriš Boš. Oni su razgovarali s predstavnicima šest timova - Klivlendom, Majamijem, Čikagom, Los Anđeles Klipersima, Njujorkom i Nju Džersijem.

Brusard je, pozivajući se na neimenovane izvore, rekao da su Džejmsovi predstavnici tražili da prodaju sponzorska prava za specijalnu emisiju kako bi prihod bio uplaćen jednoj omladinskoj organizaciji.

Pre toga, sve što su Džejmsovi navijači dobili jeste prvi igračev zapis na društvenom sajtu "Tviter", izuzetno popularnom u Americi. On, međutim, nije rekao ništa o svojim planovima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC