• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan mt:s!

Šampion Srbije i regionalne košarkaške lige ubuduće će se zvati Partizan mt:s. Telekom Srbija naredne tri godine uz crno-bijele.

 Partizan mt:s! Izvor: MONDO

Kompanija Telekom Srbija nastavila je da pokazuje da je jedan od najvećih prijatelja sporta u Srbiji.

Poslije sponzorstva Košarkaškog saveza Srbije, teniskog i atelstskog saveza, u srijedu je postala i generalni sponzor najtrofejnijeg košarkaškog kluba u Srbiji beogradskog Partizana.

Generalni direktor Telekoma Branko Radujko i predsjednik Partizana Predrag Danilović potpisali su ugovor o trogodišnjoj saradnji, koja znači da će klub ih Humske osim značajne finansijske pomoći ubuduće nositi ime Partizan mt:s!

"Nema ništa logičnije nego prepoznati i podržati ono što je KK Partizan godinama gradio i koji je sa neuporedivo manjim budžetom ostavio iza sebe gigante evropske košarke. Ovim ugovorom Partizan dobija potrebnu finansijsku podršku, a Telekom Srbija zavidan marketinški benefit", izjavio je Branko Radujko.

On je izrazio uvjerenje da će Partizan u najmanju ruku ostati tamo gdje jeste, a to je jedan od najboljih evropskih klubova.

Predsjednik Partizana je rekao da obaveze kluba sada postaju još veće jer će uz ime Partizana stajati i mt:s. On je izrazio nadu da će crno-bijeli "dostojanstveno nositi to ime".

"Ponosan sam što su ljudi iz Telekoma prepoznali naše uspjehe, a sve ostale stvari ćemo pokazati na terenu. Sada imamo obavezu da se i bolje ponašamo, igramo, radimo i da na najbolji način promovišemo ovaj veliki brend", rekao je Danilović.

Kada su potpisali ugovor, Radujko i Danilović su jedan drugom pružili fascikle, a onda je generalni direktor Telekom Srbije upitao predsjednika Partizana: "Hoćemo da se izljubimo".

Dobio je odgovor: "Naravno".

Konferencija za štampu je održana u prostorijama Telekoma Srbije u Dubrovačkoj ulici, a sala je bio pretvorena u košarkaški ambijent. Iza govornika se nalazio obruč sa tablom i natpisom Partizan mt:s, a sa strane je bio postavljen orman stilizovan kao semafor. Rezulat 65:64 što je jasna aluzija na Telekomove mobilne mreže.

Kada je ugovor potpisan, "semafor" je otvoren, a u njemu su stajali novi dresovi Partizana sa novim imenom - Partizan mt:s.

Jedno od pitanja Daniloviću bilo je: "Da li ćete sada da promijenite broj mobilnog i da budete dostupni".

A on je uz osmjeh odgovorio: "Naravno".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC