• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlada Jovanović: Nije lako, ali borićemo se

Trener srpskog šampiona poručuje da će crno-bijeli, kao i uvijek do sada u Evroligi, davati maksimum na svakom meču.

 Vlada Jovanović: Nije lako, ali borićemo se Izvor: MONDO

Groznica evroligaškog takmičenja ponovo je na pragu srpskog šampiona. U četvrtak su u Barseloni određene grupe Evrolige za narednu sezonu, a žrijeb je, ovog puta, bio nešto naklonjeniji crno-bijelima nego ranijih godina.

Partizan mt:s igraće u narednoj sezoni u Grupi A Evrolige sa Kahom Laboral, Makabijem, Prokomom, Žalgirisom i najvjerovatnije jednim kvalifikantom.

Nimalo lako, ali ni mnogo teško. Uostalom, Partizan je prethodnih sezona pokazivao da može da igra sa bilo kojom evropskom ekipom.

Novi šef stručnog štaba Patizan mt:s Vlada Jovanović poručio je da će njegov tim u svakoj utakmici davati maksimum.

"S obzirom na to da smo bili u trećem šeširu znali smo da ćemo već u startu dobiti dvije veoma snažne evroligaške ekipe i znali smo da ne možemo da izbjegnemo ekipe koje su bile dobro plasirane u prethodne sezone", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Izlišno je govoriti o snazi Kahe Laboral, koja je iznenadila sve pobijedivši Barelonu u finalu španskog plej-ofa, kao i o kvalitetima Makabija, koji ima dugogodišnji sistem rada.

"Makabi nam je prošle godine bio protivnik za odlazak na Fajna- for, a ove će sigurno napraviti bolji tim. Prokom je u prethodnoj sezoni do nekog trenutka bio iznenađenje takmičenja i ove godine ima stabilan budžet, a i iste ambicije. Žalgiris je kao i Makabi ušao u potpuno novi projekat. A što se tiče B kvalifikanta, situacija će biti zanimljiva s obzirom da se u tom kosturu nalaze dva odlična kluba. Jedan od njih je jak klub Himki iz Moskve koji ima odličan budžet i atinski Marusi sa kojim smo se sastali prošle sezone. Sasvim je sigurno da neće biti lako, ali tu smo da igramo i damo na svakoj utakmici svoj maksimum", rekao je trener šampiona Srbije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC