• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ESPN: Lebron Džejms izabrao Majami!

Džejms će noćas saopštiti gde nastavlja karijeru, ali ESPN tvrdi da već zna odluku.

 ESPN: Lebron Džejms izabrao Majami! Izvor: MONDO

Vodeća američka TV mreža ESPN, koja će između ostalog biti domaćin emisije "Odluka", tokom koje će Lebron Džejms naciji saopštiti gdje nastavlja NBA karijeru, objavila je na svom internet sajtu da je jedna od najvećih zvijezda današnjice već prelomio.

I izabrao Majami Hit za novi tim.

Ukoliko je to istina, a Džejms će odluku saopštiti u noći izmedju četvrtka i petka, u tri časa ujutru po našem vremenu, "King" će se pridružiti Dvejnu Vejdu u ekipi, koja se nedavno pojačala Krisom Bošom.

Izvori ESPN tvrde da je igranje sa Vejdom i Bošom adut koji nisu mogli da isprate njegov aktuelni klub Klivlend Kavalirsi, kao i pretendenti Njujork Niksi, Nju Džersi Netsi i Čikago Bulsi.

Kolumnisti ESPN tvrde da je Majami favorit u ovom trenutku, ali da postoji velika grupa ljudi oko Džejmsa koja ga nagovara da ostane u Klivlendu "jer je to njegov tim", ubjeđujući ga da sa Kavsima i dalje ima šanse da osvoji titulu.

Takođe, lobisti za njegov ostanak u Klivlendu, govore kako je "Majami tim Dvejna Vejda" i da "Džejms tamo neće biti tretiran kao kod kuće".

Poslije Klivlenda, najveće šanse da ga potpiše kao slobodnog agenta, navodno, ima Čikago, pa Njujork, dok je Nju Džersi praktično ispao iz trke.

Dvostruki i aktuelni MVP lige ne želi da završi karijeru bez NBA titule, čak ni sa jednom, dvije... Ističe da mu je cilj da stvori dinastiju, a ukoliko to ne uspije sa igračima kakvi su Vejd i Boš, onda teško da će negdje moći.

Upravo to "Kingu" pričaju zagovornici njegovog prelaska u Majami.

Sam Džejms kaže da mu novac u ovom trenutku nije prioritet i da su sportski motivi u prvom planu, ali istina je i da nema velike razlike u onome što mu nude timovi koji ga vrbuju. Sve je to blizu maksimalnih ugovora.

Da bi, sa Vejdom i Bošom na platom spisku, oslobodili budžet da i Džejmsu ponude desetine miliona dolara po sezoni, u Majamiju užurbano rade na trejdovima, kako bi se oslobodili potencijalno suvišnih igrača.

Markus Bizli je na putu ka Torontu, ali iako se taj trejd ne ostvari, Majami ne mora mnogo da brine, jer je prethodnih sezona dovoljno "srozao" tim u iščekivanju 2010. godine i trenutka kada će velika većina NBA zvijezda postati slobodni agenti.

Sa 40.000.000 dolara "lufta" do selari kepa i ulaska u zonu dodatnih poreza na plate igrača, Hit je prvo uspio da zadrži slobodnog agenta Vejda, potom potpiše Boša, a sada svi u klubu željno iščekuju 21 čas po Istočnom vremenu u SAD i početak emisije "The Decision", u nadi da će Lebron Džejms reći: "Da, idem u Majami".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC