• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otpali Bogdanović, Erceg i Jeremić

Selektor Srbije Dušan Ivković saopštio je imena 16 košarkaša koje će voditi na bazične pripreme u Folgariji. Putuje i Nenad Krstić?

 Otpali Bogdanović, Erceg i Jeremić Izvor: MONDO

Poslije Darka Miličića i povrijeđenog Uroša Tripkovića, poznata su još trojica košarkaša koji neće nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Turskoj.

Ovo reprezentativno ljeto završeno je za Luku Bogdanovića, Zorana Ercega i Mladena Jeremića, saopštio je novinarima Dušan Ivković, na "otvorenom" treningu održanom u dvorani Sport eko.

Na let za Folgariju, u nedelju u 14.30 časova, ukrcaće se: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Bojan Popović, Ivan Paunić, Milenko Tepić, Aleksandar Rašić, Dragan Milosavljević, Marko Kešelj, Nemanja Bjelica, Ivan Radenović, Milan Mačvan, Duško Savanović, Novica Veličković, Boban Marjanović, Miroslav Raduljica i Kosta Perović.

Toj šesnaestorici mogao bi da se pridruži i kapiten Nenad Krstić, uprkos restrikciji po kojoj ne smije da se priprema sa nacionalnim timom više od 35 dana.

Pošto Mundobasket počinje 28. avgusta, centar Oklahoma Siti Tandera može da se stavi selektoru na raspolaganje 24. jula, na dan povratka iz Folgarije.

Najnovija ideja je da Krstić bude sa reprezentacijom već od 11. jula, ali da tokom bazičnih priprema radi po individualnom programu, koji nije u suprotnosti sa NBA pravilima.

Uskoro opširnije...

(N. Janković - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC