• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Korak po korak do vrednog trofeja

Autor mondo.rs

Crveno-beli žele da uz pomoć Delija vrate "Žućkovu levicu". Na startu protiv Dinamika.

 Kup-Radivoja-Koraca-2019-zreb-izjave-Milan-Tomic-Branko-Lazic-KK-Crvena-zvezda-Dinamik Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je prošle godine iz uloge favorita izgubila finale Kupa Radivoja Koraća od "večitog" rivala Partizana. Oba kluba sada imaju po šest trofeja popularnog "Žućka", a crveno-beli svakako žele da od 15. do 17. februara u Nišu povrate primat u prestižnom nacionalnom takmičenju.

"Kup Koraća je vrlo vredan trofej, koji nosi ime po velikanu srpske i jugoslovenske košarke. Svi koji su se zasluženo našli u žrebu nastojaće da se prikažu u što boljem svetlu i osvoje 'Žućkovu levicu'. Kup takmičenja su sigurno specifična, jer daju svima podjednaku šansu, ali takođe donose mogućnost da se osvoji trofej posle samo tri utakmice", rekao je Tomić u izjavi za zvanični klupski sajt.

POVEZANE VIJESTI

Trener Mege Dejan Milojević na žrebu u hotelu "Hajat" izvukao je par Zvezda - Dinamik. Potom bi crveno-beli mogli upravo na Megu ili na čačanski Borac u polufinalu.

"Zadovoljan sam žrebom. Svakako da ako želite da osvojite trofej, morate da pobedite sve rivale koje vam dodeli žreb. Počinjemo Dinamikom u petak, to je ekipa koja ima svoj kvalitet. Svakom rivalu ukazaćemo maksimalan respekt i ići ćemo korak po korak, jer nas do krajnjeg cilja očekuju potencijalno tri utakmice u tri dana. Očekujem i veliku podršku naših navijača, kojih ima puno u Nišu i u tom delu Srbije”, pozvao je Delije da ispune "Čair" šef stručnog štaba srpskog prvaka.

Kapiten Branko Lazić takođe je bio prisutan na svečanoj ceremoniji izvlačenja parova.

"Učesnik sam Kupa Koraća više godina, pa znam koliko je lepo i važno biti deo toga, a takođe i osvojiti ovo takmičenje. Startujemo protiv Dinamika i u taj meč moramo da uđemo maksimalno. Po ovom rasporedu, mogli bismo da odigramo tri utakmice u tri dana i zato moramo da budemo oprezni, jer svi, kao i mi, žele ovaj trofej", naveo je Lazić, ocenivši da će ekipa uz podršku navijača biti spremna da odigra još bolje nego inače.

Srčani bek, čiji povratak na parket se očekuje u narednim danima, sa Zvezdom je četiri puta bio osvajač Kupa: 2013, 2014, 2015. i 2017. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC