• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Medžik: Lebron nije sportista!

Irvin "Medžik" Džonson pridružio se velikanima Majklu Džordanu i Čarlsu Barkliju u osudi transfera Lebrona Džejmsa u Majami Hit.

 Medžik: Lebron nije sportista! Izvor: MONDO

Odluka ponajboljeg igrača današnjice da karijeru poslije Klivlend Kavalirsa nastavi u Majamiju izazvala je kritike u svijetu košarke SAD.

Poslije "njegovor letećeg veličanstva" Džordana i jedne od najvećih "prznica" NBA parketa Barklija, Lebronov transfer u tabor Hita osudio je i legendarni Medžik Džonson.

"Džordan je bio u pravu kad je negativno ocenio Lebronov potez. Tim trejdom je pozakao da nije sportista", izjavio je bivši igrač Los Anđeles Lejkersa.

Prema njegovim riječima, takvu mogućnost nije ni pomislio da uradi tokom igračke karijere tokom koje je osvojio pet titula sa Lejkersima.

"Nikada mi ni na kraj pameti nije bilo da zaigram zajedno sa Lerijem Birdom, tadašnjim rivalom iz Boston Seltiksa. Samo sam razmišljao o tome kako da ga pobijedim. Lebron je očigledno odustao od borbe sa svojim klubom za šampionski prsten. Obeshrabrilio ga je nekoliko poraza od Lejkersa, Orlanda i Bostona. Odlučio se za lakši put do slave, ali to nije, po mom mišljenju, pravi put", zaključio je Medžik.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC