• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan gostuje u Aleksandrovcu

Šampion Srbije Partizan gostovaće u Aleksadrovcu i sa Igokeom odigrati prijateljski meč.

 Partizan gostuje u Aleksandrovcu Izvor: MONDO

Košarkaši aleksandrovačke Igokee počeli su sa pripremama za novu sezonu u kojoj ih očekuje premijerni nastup u regionalnoj NLB ligi. Novi trener Igokee Slobodan Klipa u pripremnom periodu igraće protiv jakih protivnika.
" Planirano je da 3. Septembra odigramo sa Borcem, već 5. Septembra igramo sa Partizanom, koji je na proputovanju za Sloveniju, a onda poslije toga još jedno desetak utakmica do 2. Oktobra kada dolazi Panatinaikos na otvaranje Sportske dvorane u Laktašima", rekao je Klipa za klupski sajt.

Igokea je prelaznom roku odradila sjajan posao. Tako su u Aleksandrovac stigli iskusni igrači: Stevan Nadjefeji, Čedomir Vitkovac, Žarko Rakočević, Milan Dozet, Branko Mirković, Mladen Pantić, Lens Heris, Nikola Korać, dok su ugovore produžili Bojan Đurica, Marko Đurković i Marko Đerasimović.
" I više sam nego zadovoljan po pitanju selekcije igrača, onako kako smo se dogovorili uspjeli smo maksimalno da odradimo posao, praktično, dovedeni su svi igračimA koji su planirani. Ostalo je na poziciji plejmejkera da tražimo jednog vrsnog igrača i time bi u potpunosti bio zaokružen tim", rekao je Klipa i najavio borbu za sredinu tabele NLB lige..
" Zadatak je prije svega opstanak u Ligi, ali ja mislim da sa ovim timom možemo da uradimo i više, ali ono što je osnovno je da napravimo jednog stabilnog ligaša, ravnopravnog, da igra protiv svih ekipa na ovim prostorima", završio je bivši trener FMP-a i mlade reprezentacije Srbije. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC