• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Pobijedili i Partizan mt:s i Zvezda

Košarkaši Partizana mt:s i Crvene zvezde ostvarili su pobjede u pripremnim utakmicama.

 PRIPREME: Pobijedili i Partizan mt:s i Zvezda Izvor: MONDO

I dok je šampion Srbije već dva puta prije toga okusio slast trijumfa, za renovirani tim crveno-bijelih ovo je prvo slavlje.

Crno-bijeli su odigrali i četvrtu utakmicu u pripremnom periodu. Nakon poraza od Heliosa na startu slovenačke turneje, pobijedili su ekipu Rogaške Slatine sa 91:71 (31:12, 27:28, 16:11, 17:20).

Tim Vlade Jovanovića je već na početku utakmice pokazao čvrstinu, postigao 31 poen u prvoj četvrtini. Domaćin je u nastavku bio agresivniji u napadu, dok su crno-bijeli ostali u istom ritmu. Košarkaši Partizana mt:s su održavali rezultatsku prednost i sigurno su utakmicu priveli kraju i pobijedili sa 91:71 (31:12, 27:28, 16:11, 17:20).

Najefikasniji u redovima šampiona Jadranske lige bio je Australijanac Džavaji sa 18 poena, pratili su ga Veseli sa 15 i Katić. Na drugoj strani ekipu su predvodili Spešić sa 15 i Plavčak sa 12 poena.

Crno-bijela ekspedicija bi trebala u subotu u popodnevnim časovima da napusti Slatinu i uputi se ka Novom Mestu gdje će u nedelju odmjeriti snage sa još jednim NLB ligašem, slovenačkim prvakom Krkom koju sa klupe predvodi Aleksandar Džikić.

Zvezda je savladala prvaka Rumunije Asosoft rezultatom 75:71 (17:18, 12:15, 19:19, 27:19) u Beogradu u trećoj trening utakmici pred novu sezonu.

Najefikasniji u domaćoj ekipi bili su Darko Balaban sa 17 poena i Uroš Nikolić sa 15. Rezultat poslije prvih dvadeset minuta bio je 33:29 u korist ekipe Asesoft, ali su izabranici Mihaila Uvalina zaigrali agresivniju i angažovaniju odbranu u nastavku meča i došli do zaslužene pobjede.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC