• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teo: Dudin odlazak? Idiotizam...

Duda Ivković mora da ostane - poruka je svih igrača!

 Teo: Dudin odlazak? Idiotizam... Izvor: MONDO

Miloš Teodosić bio je iznenađem pitanjem vezanim za eventualni odlazak selektora Dušana Ivkovića iz reprezentacije Srbije poslije Svjetskog prvenstva u Turskoj.

S druge strane, Marko Kešelj smatra da iza selektorovih riječi stoji skrivena poruka, ali se nada da će se sve dobro završiti i da će naš tim u istom sastavu nastaviti da bilježi sjajne rezultate na međunarodnoj sceni.

"Koliko je bitno da Ivković ostane sa vama?", bilo je pitanje za Teodosića, poslije poraza "orlova" u meču sa Litvanijom za bronzu na Mundobasketu 2010.

"Jako je bitno... Mi osjećamo da smo kao jedna porodica, da dišemo jedan za drugog. Duda je tu i uvijek će biti uz nas", rekao je Teo i potom se nadovezao:

"Ja sad prvi put čujem da se takvo pitanje postavlja... Po meni je to jedna velika glupost i idiotizam, tako da nemam šta da komentarišem na tu temu".

Njegov saigrač iz reprezentacije Kešelj smatra da je Ivkoviću dosta problema sa kojima se susreće radeći u Košarkaškom savezu Srbije, ali vjeruje da se sve to neće završiti razlazom.

"Sigurno je da su tu neke druge stvari po srijedi, jer znamo da je nekoliko dana prije nego što je trebalo da krenemo na šampionat u medijima bilo priče o tome da Savez nema para da plati dug prema FIBA, da je u pitanju i učešće...", podsjeća Kešelj na stvari sa kojima su selektor i igrači bili suočeni pripremajući se za Svjetsko prvenstvo.

Neprijatnosti je bilo i u Turskoj.

"Ovdje smo isto doživljavali neke stvari, počev od gluposti, kao što su ulaznice za utakmice... Događalo se da nismo imali dvije, tri karte da damo porodicama da gledaju utakmice. Sigurno je da iza selektorovih riječi stoji neki mnogo veći razlog", kaže Kešelj, kome je još nešto zasmetalo.

"Kada se Srbija poslije napornog rada i priprema plasira u polufinale, tj. dođe nadomak finala, onda je sve lijepo, onda su svi tu, onda su svi drugari, onda svi hoće da podjele uspeh sa tobom. A kada se radi na planini, na 2.500 metara, kada se ekipa znoji i 'ginu', onda nema nikog oko tebe. Sigurno da selektor ima neko pravo...", rekao je i onda dodao:

"Ali, nebitno... Ja se nadam da će se to promijeniti i da ćemo ostati svi zajedno da nastavimo ovaj kontinuitet rezultata".

Nekoliko dana po završetku Mundobasketa, Ivković, Teodosić i Kešelj počeće da rade zajedno u Olimpijakosu. Možda bi Teo i Keš mogli to da iskoriste i "izlobiraju" kod Dude da ipak zadrži i posao selektora Srbije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC