• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za "glumu" i srebro po milion dolara!

Bogate nagrade za turske košarkaše - svakom po milion dolara za srebro na Mundobasketu!

 Za "glumu" i srebro po milion dolara! Izvor: MONDO

Turski košarkaši, koji su osvojili srebrenu medalju na Svjetskom prvenstvu dobiće po milion i po lira, odnosno po milion dolara.

"Ponosni smo na vas", poručio je članovima nacionalnog tima premijer Turske Redžep Tajip Erdogan, koji je odriješio kesu i bogato nagradio sve košakaše i selektora Bogdana Tanjevića, koji su napravi ovaj istorijski uspjeh.

Turska vlada je odvojila ukupno 28 miliona lira za igrače i članove stručnog štaba. Pored toga, oni će dobiti i određeni broj zlatnika.

U Turskoj je košarka na trenutak sve potisnula u drugi plan, pa čak i rezultat referenduma o ustavnim promjenama koje su u nedelju u mnogo čemu predodredile dalju političku sudbinu zemlje. Iako je prvenstvo završeno prije dva dana, "12 divova" izazivaju oduševljenje gdje god da se pojave, oni su nacionalni heroji.

"Hvala vam divovi, vi ste učinili da živimo u snu iz koga još ne želimo da se probudimo", piše današnji visokotiražni "Hurijet " preko cijele strane.

Mediji do neba veličaju i selektora Tanjevića, koji je na trenutak zanemario i ljekarske tretmane, samo da bi doveo tim do istorijskog uspjeha.

"Mi smo igrali i za njega", kažu košarkaši, uz nadu da će Tanjević predvoditi tursku reprezentaciju i na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC