• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan mt:s hoće Ercega, Rašiću hvala

Srpski šampion zainteresovan da dovede krilnog centra, ali čeka da vidi šta će reći Olimpijakos. Aleksandru Rašiću odriješene ruke da nađe novu sredinu.

 Partizan mt:s hoće Ercega, Rašiću hvala   Izvor: MONDO

Ni bivši trener košarkaša Partizana bio Duško Vujošević nije krio da mu se dopada Zoran Erceg i da bi ga rado vidio među crno-bijelima.

Vujošević je u međuvremenu otišao iz Partizana mt:s, ali želja je ostala ista. Srpski šampion i dalje želi krilnog centra, trenutno člana Olimpijakosa.

"Erceg je odličan košarkaš, igra na poziciji koja nam je upražnjena i sigurno da smo zainteresovani. Međutim, u ovom trenutku su male šanse da ga angažujemo. Zapravo, čekamo da vidimo kakav će biti njegov status", rekao je direktor Partizana mt:s Dragan Todorić "Večernjim novostima".

Tri su solucije. Prva, nepovoljna po srpskog šampiona, da poslije jednogodišnje pozajmice u Panioniosu, opet bude punopravni član Olimpijakosa. Druga, da još jednu godinu provede na pozajmici, i treća, da se dogovori sa Olimpijakosom o prekidu saradnje.

"Kažem, rado bismo ga vidjeli kod nas, ali tek kad se Olimpijakos izjasni, odnosno ako kažu da razmišljaju o pozajmici ili raskidu ugovora, možemo da stupimo u kontakt i razgovaramo", dodao je Todorić.

Partizan mt:s je popunjen nsa svim pozicijama osim te - krilnog centra. Zato, Todorić odbacuje priče da su crno-bijeli zainteresovani za nekog inostranog beka.

"Upravo zato što imamo igrače na svim pozicijama, odnosno što ne možemo da mu 'obezbijedimo“ veću minutažu, odlučili smo da Rašiću, koji je sjajno igrao na Mundobasketu, damo odriješene ruke u izboru nove sredine", rekao je Todorić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC