• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukajić: Vrlo dobro!

Lukajić zadovoljan pobjedom svog tima u Izraelu, ali vidi još prostora za poboljšanje igre.

 Lukajić: Vrlo dobro! Izvor: MONDO

Bolji početak sezone "farmaceuti" nisu mogli da zamisle. Hemofarm je u Tel Avivu stekao lijep kapital pred revanš meč protiv šampiona Izraela Hapoel Galila.

Posle odlične partije i pobjede rezultatom 97:84 svi u redovima vicešampiona Srbije bili su prezadovoljni, a najviše trener Željko Lukajić.

"Najviše me raduje što su igrači pokazali karakter u trenucima kada je protivnik u trećoj četvrtini došao do osjetnijeg vođstva", rekao je Lukajić, podsjetivši da se plašio prvog duela u novoj sezoni, s obzirom da "faramceuti" imaju dosta izmijenjen sastav.

Iskusni stručnjak upozorio je učenike da je u Izraelu "završeno samo prvo poluvrijeme" i dodao da su, i pored ubjedljive pobjede na gostujućem terenu, načinili puno grešaka.

"Imali odličan ofanzivni skok, a za veća dostignuća biće potrebno da značajno popravimo defanizni skok", poručio je trener našeg tima.

Trener Hapoela Galil Sin Mustafa Abdul-Hamid ocijenio je da je utakmica bila veoma zanimljiva i da je učešće u kvalifikacijama za Evroligu "veoma dobra stvar" za ekipu koju predvodi sa klupe.

"Uživao sam u predivnoj atmosferi na tribinama. Prvi put u trenerskoj karijeri predvodim ekipu u eliminacionim utakmicama", naveo je Abdul-Hamid.

On je najavio da će do revanš susreta u Vršcu za tri dana, pokušati da uigra tim koji je prošle sezone iznenadio u Izraelu neprikosnoveni Makabi iz Tel Aviva, ali je tokom ljeta Hapoel Galil pretpreo mnogo promjena u sastavu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC