• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri pred klasik sa Cibonom: Popunili smo mnogo stranica istorije...

Autor Beta

"Cibona je ekipa koja može biti jako nezgodna, te mi zbog toga moramo da budemo maksimalno koncentrisani i u odbrani i u napadu", dodao je Nemanja Gordić.

 Andrea Trinkijeri pred Partizan - Cibona Veliki izazov za igrače, trenere, navijače Izvor: MN PRESS

Vreme je za novi "klasik" u ABA ligi!

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da je predstojeća utakmica sa Cibonom u ABA ligi veliki izazov za igrače, trenere i navijače.

Možda će vas zanimati


"Cibona je uvijek bila i uvijek će biti veliki sportski rival.Partizan i Cibona su popunili puno stranica u knjizi košarkaške istorije i to je dovoljno da ova utakmica bude veliki izazov za igrače, trenere i navijače", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.


Košarkaši Partizana igraju u nedjelju od 20 časova u "Štark areni" protiv Cibone, utakmicu 11. kola ABA lige i nadaju se novoj pobjedi protiv rivala iz Hrvatske...

/ŠTA KAŽU IZ CIBONE O PARTIZANU?/

Plejmejker crno-bijelih Nemanja Gordić rekao je da je zagrebački tim nezgodan rival i da ekipa mora da bude koncentrisana.

"Očekuje nas zanimljiv duel protiv starog rivala. Cibona je ekipa koja može biti jako nezgodna, te mi zbog toga moramo da budemo maksimalno koncentrisani i u odbrani i u napadu. Za nas slijedi serija utakmica na domaćem terenu i daćemo sve od sebe da tu situaciju iskoristimo na najbolji način", naveo je Gordić.

Izvor: MN PRESS



Poslije 10 kola u regionalnom takmičenju crno-bijeli imaju učinak od sedam pobjeda i tri poraza, a Cibona ima četiri pobjede i šest poraza.

Djeca uzrasta do 14 godina uz pratnju odraslih mogu besplatno ući u Arenu uz ulaznicu, koje se mogu preuzeti u Tiketlajnu na Novom Beogradu i na blagajni hale. Više o toj akciji pročitajte OVDJE.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC