• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stižu ulaznice za sezonu Partizana mt:s

Pretplatne karte po staroj cijeni od 100 evra za tribune i 150 evra za parter prodavaće se od 27. septembra u prostorijama Partizan m:ts-a.

 Stižu ulaznice za sezonu Partizana mt:s Izvor: MONDO

"Ukoliko bude interesovanja, postoji opcija da odštampamo pretplatne karte za pun kapacitet dvorane", nagovijestio je poslovni direktor Košarkaškog kluba Partizan mt:s Mlađan Šilobadi dodao da je marketinška služba Partizana mt:s, u saradnji sa poslovnim partnerima, pripremila dosta novina.

Kao najznačajniju promjenu u odnosu na prošlu godinu Šilobad je izdvojio ugovor sa Evoligom, prema kome će svi pretplatnici na onlajn-prenose Partizana mt:s preko interneta moći uživo da prate mečeve najkvalitetnijeg kontinentalnog klupskog takmičenja.

"Dio novca Evroliga će prebaciti na naš račun. Ponosni smo što smo ovim ugovorom sa Evroligom nastavili tradiciju da po mnogo čemu budemo prvi ne samo u Srbiji, već i u Evropi", poručio je Šilobad.

On je napomenuo da će crno-bijeli tim za novu sezonu predstaviti početkom oktobra, nakon povratka izabranika Vladimira Jovanovića sa pripremnog turnira u Moskvi.

Direktor marketinške agencije "Divoušn" Milan Ćirilović istakao je da će na mečevima Partizana mt:s gledaoci moći da prate dešavanja na velikim "led-ekranima" i da će tokom utakmica biti priređivane brojne nagrade igre za pristalice beogradskog kluba.

"Partizan mt:s je minulih godina bio poznat kao klub u čijoj politici je humanitarni rad značajna stavka, a sličnim aktivnostima nastavićemo i dalje da se bavimo", rekao je Ćirilović na konferenciji za novinare u dvorani "Pionir".

Direktor agencije "Persija.net" Božidar Davidović, koji je redizajnirao sajt Partizana mt:s, napomenuo je da će na internet prezentaciji crno-belih mlađe kategorije državnog prvaka prvi put imati svoj "kutak".

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC