• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EL (kval): Hemofarm zna kako protiv Albe

Tadija Dragićević, Marko Marinović i Luka Pavićević vojevaće dvije bitke protiv Hemofarma u 2. kolu kvalifikacija za Evroligu.

 EL (kval): Hemofarm zna kako protiv Albe Izvor: MONDO

Poslije eliminacije prvaka Izraela, Hapoel Galila, košarkaši Hemofarma STADA kreću u dalji pohod ka plasmanu u Evroligu.

U prvoj utakmici druge runde kvalifikacija sastaju se sa najuspješnijim njemačkim timom - Albom, u Berlinu, u vreloj atmosferi hale koja može da primi 14.000 ljudi. Nijemci su u prvom kolu bili bolji od francuskog Roana.

Izrabanici Željka Lukajića su već otputovali u grad i spremno dočekuju megdan sa ekipom koju sa klupe vodi bivši strateg "farmaceuta", Luka Pavićević. Utakmica počinje u 18 časova.

"To što prvu utakmicu igramo u Berlinu, može da bude neka prednost, ali ne mora ništa da znači. I u Izraelu smo napravili odličan rezultat, ali smo se kod kuće pošteno namučili. Iz te utakmice smo izvukli dosta pouka, pa vjerujem da nećemo ponoviti istu grešku i u duelima sa Albom", rekao je .

U timu iz Njemačke igraju i dva srpska internacionalca - Tadija Dragićević i Marko Marinović, kao i petorica iskusnih Amerikanaca. Imaju tim za respekt, ali se Vrščani nikako neće predavati.

"Dobro smo skautirali igru Albe. Igraju jaku napadačku košarku, baziranu na individualne kvalitete. Moraćemo da vodimo računa o odbrani, da pokušamo da igramo na mali rezultat, dok ćemo u napadu morati da budemo disciplinovani, smireni i da u pozicionoj igri tražimo našu šansu. Vjerujem da će Albini košarkaši pokušati maksimalno da iskoriste prednost domaćeg terena. Nama je cilj da izvučem povoljan rezultat, ali poučen iskustvom iz utakmice sa Hapoelom, veoma je teško reći šta je to povoljan rezultat", rekao je Šutalo.

Utakmica Alba - Hemofarm igra se u utorak od 20 časova u dvorani "O2".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC