• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saragosa pobijedila Crvenu zvezdu

Mladi tim Crvene zvezde poražen je od Saragose na Kupu Saragose rezultatom 84:62

 Saragosa pobijedila Crvenu zvezdu Izvor: MONDO

Košarkaši Saragose treći put su osvojili Kup Saragose. I malo koga bi to interesovalo u Srbiji da ove godine nisu igrali protiv Crvene zvezde, što je prvi put od 2002. godine da u ovom takmičenju učestvuje jedan tim koji nije iz Španije.

Saragosa - Crvena zveda 84:62 (22:12, 21:21, 11:15, 30:14).

Gledajući rezultat ove prijateljske utakmice zaključak koji može da se izvede je: prva i posl-ednja četvrtina bile su kobne za crveno-bijele.

Ono što pak nije primjetno u statistici, a evidentno je bilo čak i oko 6000 gledalaca u dvorani Principe Felipe, koji su navijali za špansku ekipu, je da je suđenje u najmanju ruku bilo domaćinsko.

Zbog toga je i trener mladog beogradskog tima Mihailo Uvalin prvu tehničku grešku zbog prigovora dobio već u prvom minutu. Isključen je u 32.

Ruku na srce, nisu trojica arbitara iz Španije ipak nisu jedini i najveći krivci za poraz Zvezde od Saragose. Igra u reketu je rak rana crveno-bijelih, a kao ilustracija toga dovoljno govori podatak da je poslije prvih 20 minuta odnos u skokovima bio 21-9 u korist španske ekipe. Takođe, košarkaši Crvene zvezde su promašili ČAK devet od 11 pokušaja šuta za dva poena.

Na kraju nije bila ništa bolja situacija. Saragosa je imala 20 uhvaćenih lopti više (43-23), a šut za dva poena su neznatno popravili (7/24). Košarkaši Zvezde jedino mogu da se pohvale da su pogodili 11 trojki iz 21 pokušaja.

SARAGOSA: Filip 5, Van Rosom 9, Hetšjem 12, Kano, Kvinteros 11, Čub 4, Barolou 15, Riera 6, Marin, Miso 16, Topert, Agilar 5.

C.ZVEZDA: Drča, Katnić 2 (8 as), Mirković 15 (4/4 za tri), Arnautović, Radosavljević 17, Balaban 2, Jelovac 12, Milošević, Nikolić, Nedović 14, Marinković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC