• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukajić: Primili smo jeftine poene

Trener i košarkaši Hemofarma zadovoljni su sa minusom od šest poena sa kojim će u Milenijumu u petak dočekati Albu u revanšu 2. kola kvalifikacija za Evroligu.

 Lukajić: Primili smo jeftine poene Izvor: MONDO

Vicešampion Srbije je tokom većeg dijela meča sa njemačkim predstavnikom bio u rezultatskom zaostatku, međutim u posljednjoj dionici su uspjeli da krajnji rezultat bude 73:67.

"Divna predstava, dobro smo se borili. Imali smo jako negativan rezultat u drugoj četvrtini, kada nam se ponovila stara boljka i nismo igrali dovoljno agresivno, sa dosta kontakta. U tom periodu smo napravili samo dva faula, primili smo neke jeftine poene, koji ne smiju da se primaju u Evropi. To je Alba iskoristila i odlijepila se. Međutim, raduje to što smo uspjeli da se vratimo i dođemo do aktivnog rezultata", rekao je trener Vrščana Željko Lukajić.

Košarkaš koji ni za trenutak nije sjeo na klupu na meču u "O2 World", Milan Mačvan optimista je pred revanš.

"Niste vidjeli pretjerano lijepu utakmicu, jer je u pitanju veliko takmičenje i oba tima nisu bila raspoložena da igraju za publiku. Jedino smo u posljednjoj četvrtini uspjeli da uhvatimo Albin ritam, što nam je pomoglo da ostvarimo solidan rezultat za narednu utakmicu. Sa ovim rezultatom mislim da imamo dobre šanse da se plasiramo dalje", izjavio je reprezentativac Srbije.

Nekadašnji trener Hemofarma, a sada Albe, Luka Pavićević ispričao je da je pred meč pitao svoje igrače sa kolikom razlikom bi bili zadovoljni, a da oni nisu birali. Ipak, gledajući tok utakmice ne može da bude zadovoljan.

"Čestitam igračima na pobjedi, ali znajući da smo veći dio meča imali dvocifrenu prednost, a da smo na kraju slavili sa samo šest razlike, ne možemo a da ne osjećamo žal. Prije utakmice sam pitao igrače koja je razlika dovoljna i svi su rekli da nije bitno to, već pobjeda. I u petak u Vršcu ćemo ići na pobjedu", istakao je Pavićević.

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija biće igrana u petak 1. oktobra u vršačkom Milenijumu. Pobjednik ovog dvomeča igraće sa pobjednikom duela Uniks - Šarlroa (69:75) za mjesto u Evroligi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC