• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIJATELJSKE: Unikaha "zgazila" Zvezdu

Zvezda doživjela katastrofu u prijateljskoj utakmici protiv jednog od najboljih klubova Španije.

 PRIJATELJSKE: Unikaha "zgazila" Zvezdu Izvor: MONDO

Košarkaši Crvene zvezde spremaju se za novu sezonu u Španiji. Tim trenera Mahaila Uvalina je poslije poraza od Saragose doživio novi neuspjeh, ovaj put od stalnog učesnika Evrolige.

Unikaha je bila više nego ubjedljiva protiv crveno-bijelih - 101:62 31:11, 21:14, 24:17, 25:20. Španci su srpskom klubu očitali lekciju, iz koje mladi igrači Zvezde mogu dosta toga da izvuku, prije svega na sticanju potrebnog iskustva.

Sve je bilo riješeno već u prvoj četvrtini. Zvezda je vrlo dobro počela, povela sa 7:4, ali onda uslijedio uragan sa druge strane. Unikaha je serijom od 18:0, stigla do velike prednosti od 22:7, i već poslije uvodne dionice imala plus 20 (31:11).

"Razlika u kvalitetu je prevelika. Nismo ni razmišljali o pobjedi, ali sam očekivao bolju igru. Malo smo umorni od puta i desetkovani povredama, ali to nije opravdanje. Španci su pokazali zbog čega su u Evroligi, a mi zbog čega smo tu gdje smo", prenose "Novosti" izjavu trenera Zvezde.

Beograđani su nastupili oslabljeni bez povrijeđenog Luke Drče, a probrem Uvalinu može da pravi i povreda skočnog zgloba Nemanje Nedovića, koja se dogodila u 32. minutu utakmice.

UNIKAHA: Rodrigez 11, Freire 3, Printezis 14, Abrines 3, Barera 5, Tripković 10, Rubio 6, Lima 4, Frilend 16, Mekintajer 6, Arčibald 8, Blanko 15.

Crvena ZVEZDA: Katnić 11, Mirković 4, Arnautović, Radosavljević 6, Balaban 2, Milošević 10, Jelovac 19, Nedović 9, Nikolić, Marinković 1.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC