• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Sada sam spokojan

"Partizan je klub koji volim. Sada se osjećam spokojno, jer sam uvjeren da su klub i ekipa u dobrim rukama", izjavio je Duško Vujošević.

 Vujošević: Sada sam spokojan Izvor: MONDO

Poslije devet godina dogodilo se i da Duško Vujošević pobijedi Partizan mt:s.

Prvi put od kada se 2001. godine vratio na klupu crno-bijelih, trofejni trener predvodio je neki drugi tim protiv "svog" Partizana.

CSKA je u subotu uveče u polufinalu turnira Aleksandar Gomeljski u Moskvi pobijedio mladi sastav beogradskih crno-bijelih sa 75:63, poslije čega je Vujošević imao samo riječi hvale za igru momaka koje je "do juče" trenirao, a koje sada predvodi njegov nekadašnji pomoćnik Vladimir Jovanović.

"Partizan je klub koji volim. Sada se osjećam spokojno, jer sam uvjeren da su klub i ekipa u dobrim rukama", rekao je Vujošević, a prenio sajt kosarka.rs.

"Zadovoljan sam rezultatom više nego igrom. Dozvolili smo Partizanu 15 skokova u napadu. Ali, noge su nam još uvijek 'teške' poslije dugog pripremnog perioda. Vjerujem da i u Partizanu imaju isti problem, ali tu je dosta mladih igrača koji to opterećenje lakše podnose. Očigledno je da su se crno-bijeli dobro pripremili za ovaj meč, dok mi nismo imali priliku da se upoznamo sa Partizanovom igrom jer ne postoje snimci njegovih pripremnih utakmica", dodao je Vujošević, koji će u finalu turnira igrati protiv Žalgirisa.

Partizan će u borbi za treće mjesto igrati sa Panatinaikosom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC