• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

London došao da gleda Kobija, vidio "vukove"

London je u ponedeljak uveče bio svjedok NBA duela, makar pripremnog...

 London došao da gleda Kobija, vidio "vukove" Izvor: MONDO

Minesota Timbervulvsi su u "02 World-u" pobijedili aktuelne šampione Los Anđeles Lejkerse sa 111:92 (27:27, 28:29, 32:18, 24:18).

Darko Miličić bio je starter u timu Minesote i za 25 minuta u igri postigao je osam poena, uz šest skokova, pet asistencija i dvije blokade, uz jednu izgubljenu loptu. Ljevoruki centar šutirao je gotovo perfektno iz igre - 4/5.

Novajlija u timu "vukova", nekadašnji centar Partizana i Panatinaikosa, Nikola Peković dobio je 12 minuta da se pokaže i za to vrijeme ubacio je sedam poena, dva iz igre, a pet sa linije penala. Dobar nastup s obzirom na limitiranu minutažu, upotpunio je sa tri skoka, dvije asistencije, ukradenom i izgubljenom loptom.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je rezervista Martel Vebster, koji je šampionu ubacio 24 poena, a pratio ga je starter Majkl Bizli sa 21 poenom.



Uz svo poštovanje prema Minesoti, činjenica je da je londonska publika došla u "O2 Svet" da gleda Kobija Brajanta. Vidjeli su ga svega šest minuta u prvoj četvrtini, kada je jedan od najboljih košarkaša današnjice tri puta pokušao i nijednom pogodio iz igre.

Potom je, na razočaranje svih, izašao iz igre i ostatak utakmice posmatrao sa klupe, zbog još nedovoljno zaliječene povrede koljena u pripremnom periodu. Publika je tokom drugog poluvremena uzvikivala: "Kobi! Kobi! Kobi!", ali je zauzvrat dobila samo ljubazan osmijeh i pozdrav rukom od strane najveće zvijezde na terenu.

Pardon, kraj terena.

"Planirali smo da Kobi igra u prvom i drugom poluvremenu, ali i jedan dio utakmice je bio dovoljan. Možda sam to trebao da kažem spikeru u dvorani, kako bi prenio gledaocima", rekao je Džekson.

Kod Lejkersa najbolji je bio Lamar Odom sa 17 poena, šest skokova, tri ukradene i izgubljene lopte i jednom asistencijom. Pratili su ga Šenon Braun sa 13 poena i Derek Fišer sa 12. Pau Gasol ubacio je sedam.



Utakmicu u ogromnoj dvorani u Londonu pratio je veliki broj lokalnih "selebriti" likova, a prvi red dobili su fudbaleri Arsenala Robin van Persi, Tomas Fermalen, Sesk Fabregas... Prekoputa je sjedila "gol-mašina" iz Sanderlenda Daren Bent.

Evropska turneja NBA ligaša po Evropi nastavlja se novim utakmicama već u srijedu, kada u Parizu Minesota igra protiv Njujorka, dok će Lejkersi u četvrtak u Španiji igrati protiv Barselone.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC