• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liga frontova i saopštenja: "Mornar nije kriv za 'visok rizik'"

Autor mondo.rs

Klub iz Bara izdao saopštenje pred meč sa Crvenom zvezdom u "Toplici": Pravila za navijače i poruka "nismo krivi za epitet 'visok rizik'".

 KK-Mornar-saopstenje-pred-Crvenu-zvezdu-sportske-vesti Izvor: MONDO/Mladen Stojović

Mornar i Crvena zvezda u ponedeljak će vojevati za vrlo važne bodove u ABA ligi. Crveno-beli bi pobedom praktično obezbedili učešće u plej-ofu, dok bi eventualni trijumf Barana dodatno zakomplikovao borbu za plasman među četiri i situaciju učinio otvorenom do poslednjeg kola.

Iz Bara su se u petak oglasili saopštenjem za javnost, ističući da Mornar ničim nije doprineo da utakmica sa Beograđanima dobije epitet "visokog rizika".

Možda će vas zanimati

"I odmah da kažemo: nažalost, jer Mornar ničim nije doprinio da utakmica dobije takav "epitet", piše na početku saopštenja.


Barani ističu da su ulaznice planule i da će "Toplica", dvorana u kojoj će se igrati derbi, biti popunjena do poslednjeg mesta. U Moranru, takođe, ističu što hala nije većeg kapaciteta, jer bi i 10.000 mesta bilo malo da primi sve zainteresovane navijače.

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča i Barani apeluju da navijači dođu na vreme. Sedišta će biti numerisana i neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakvih transparenata.


"Na kraju, drago nam je što se naš klub našao rame uz rame sa najboljim klubovima ABA lige i što će oči celokupne sportske javnosti u regionu, dakle, ne samo košarkaške, biti uprte u našu dvoranu i naš klub, kao organizatora ove, verujemo, po svemu, spektakularne utakmice. Ali, i pored naše maksimalne korektnosti, koju smo više puta demonstrirali tokom minule tri i po godine otkako se takmičimo u ABA ligi, prepoznajemo neke pokušaje koji bi trebalo da nas izbace iz koloseka, kako ne bismo pomrsili račune onima koji su sebe unapred videli u plej-ofu. Učinićemo sve da im, u korektnoj i fer borbi, kao i uvek kad su Mornar i Bar u pitanju, upravo pomrsimo te račune", piše između ostalog u saopštenju KK Mornar. 

Crvena zvezda ima pobedu više od Mornara, Cedevite i Primorske i nalazi se na trećem mestu tabele.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC