• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fil: Barsa nije za NBA - Kobi: Ne slažem se!

Iako je utakmica bila pripremna, vijest o porazu NBA šampiona od prvaka Evrope izazvala je ogromnu pažnju javnosti širom svijeta i brojne debate.

 Fil: Barsa nije za NBA - Kobi: Ne slažem se! Izvor: MONDO

Svi izvještači i navijači se slažu da je Barselona odigrala sjajnu utakmicu u četvrtak kada je pobijedila LA Lejkerse sa 92:88, ali se takođe ne spori činjenica da su zvanični NBA šampioni na čelu sa Kobi Brajantom potpuno van takmičarske forme.

POGLEDAJTE FOTO-GALERIJU!

Ipak, pobjeda Barse, tačnije poraz Lejkersa izazvao je lavinu analiza i komentara gotovo na svim sportskim sajtovima i blogovima, prije svega sa osvrtom na staro pitanje - da li je došlo vrijeme i da evropske ekipe budu deo NBA lige, i imaju li kvalitet za borbu sa najboljima.

Sličnu raspravu su pred izvještačima imali sinoć i prvi trener Lejkersa Fil Džekson i verovatno najbolji košarkaš na planeti Kobi Brajant.

Upitan da li misli da bi ovaj tim Barselone mogao da bude ravnopravan sa ostalim klubovima u NBA ligi sa 82 utakmice, Džekson je rekao -Ne.

"Da se razumemo odigrali su stvarno dobro ovu utakmicu.Ali oni ne bi izdržali takmičenje koje mi imamo iz večeri u veče u NBA ligi. Ali time ne želim da umanjim njihov uspjeh.Prosto, fizički dio naše igre u NBA je nešto što oni ne bi mogli da prate iz večeri u veče cijele sezone", pojasnio je "Zen Fil".

Kobe Brajant je uzvratio: "Ne slažem se da Filom"

"Mislim da oni igraju sjajno u napadu, poznaju se jako dobro i imaju sjajnu ogranizaciju igre, i to je ono što je potrebno za uspjeh.Malo je takvih timova u NBA ligi i oni dobro stoje. Vidjeli ste puno igre izolacije, puno igre jedan na jedan...lopta se kreće sjajno kod njih, pomažu jedni drugima u odbrani - tako da se zaista ne slažem sa Filom. Ali šta znam ja uopšte", rekao je na kraju uz šeretski osmeh Kobi Brajant.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC