• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sloboda Tuzla: Čekamo ponudu Zvezde

Prvi čovjek Slobode iz Tuzle Marjanko Divković, koja je zbog dugovanja prijavila Crvenu zvezdu kod FIBE i kaže da je spreman da se dogovori sa crveno-bijelima.

 Sloboda Tuzla: Čekamo ponudu Zvezde Izvor: MONDO

U izjavi za Mondo, predsjednik Slobode Marjanko Divković kaže da je čuo da Zvezda nije uspjela da registruje Amerikanca Džamara Janga i kaže da je spreman da razgovora sa čelnicima beogradskog kluba o rješenju problema.

"Ja bih volio da se dogovorimo. Ali ja čekam ponudu od Zvezde, a ne prijedlog da nam se odmah uplati 10.000 evra uz neke novce od budućih sponzora", rekao je Divković za Mondo i dodaje:

"Crvena zvezda treba u ponudi da nam kaže kako će da izvrše svoje obaveze prema nama. A taj dug je sada već narastao na preko 200.000 evra. Ja razumijem da ne mogu sve da plate odjednom, ali moram da imam neke garancije za buduća plaćanja. Može to i preko sponzora, ali da znamo i u kom vremenskom periodu će se to desiti".

Divković ističe da je ljetos u Tuzli imao jedan korektan sastanak sa predstavnicima Zvezde i "razumije da je Zvezda u teškoj situacijii", da postoji dobra volja da se slučaj riješi, ali da ne može da otpiše dug "samo zato što se neko zove Crvena zvezda".

"Mi smo mali klub i mi igramo sa klincima. Vjerujte mi da sam imao samo 50.000 od tih para prošle sezone mi bismo bili prvaci BiH", završio je prvi čovjek Slobode iz Tuzle u razgovoru za Mondo.

Crvena zvezda već sutra igra drugo NLB lige protiv Budućnosti u Podgorici, bez pomoći Amerikanca Janga.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC