• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Partizan mt:s želi da obraduje navijače

Partizan mt:s dočekuje Hemofarm u derbiju 2. kola NLB Lige. "To je ozbiljan protivnik, sačuvao je kostur ekipe", kaže trener crno-bijelih.

 NLB: Partizan mt:s želi da obraduje navijače Izvor: MONDO

Košarkaši Partizana mt:s ostali su dužni navijačima u 1. kolu NLB Lige. Poraz od podgoričke Budućnosti teško im je pao, ali imaće priliku za popravni u srijedu od 19 časova, kada u "Pionir" dolazi Hemofarm.

Nimalo lak protivnik za Partizan mt:s - vicešampion Srbije, koji je igrao i kvalifikacije za Evroligu, a u prvom kolu regionalnog takmičenja dobio Cibonu. Dakle, jasno je da će u srijedu u "Pioniru" biti održan derbi 2. kola NLB Lige.

Partizan mt:s još nije sklopio tim za ovu sezonu. Nedostaju "jedinica" i "četvorka", što bi mogla da bude jedna od prednosti ekipe iz Vršca, ali i to što je sezonu počeo nešto ranije baš zahvaljujući kvalifikacijama za Evroligu.

“Bez obzira što igramo dva kola kod kuće odmah na početku prvenstva, što je prednost, ipak bih istakao da su to utakmice protiv ekipa koje su igrale kvalifikacije za Evroligu. Iz tog razloga to su timovi koji su morali da postignu nivo forme za takvo takmičenje mnogo ranije nego ostali. To ih čini veoma ozbiljnim protivicima”, izjavio je trener Partizana mt:s Vlada Jovanović.

On je konstatovao da je Hemofarm iskusna ekipa i da je sačuvao kostur tima iz prethodne sezone.

“Praktično sedam ili osam igrača su iz prošlogodišnjeg sastava. Pojedinci su nosioci igre, a tu prije svega mislim na Mačvana, Krstovića i Borisova. Tu su i povratnici u tim, Pavković i Božović, koji u sezoni iza nas nisu igrali što zbog povreda, što zbog bolesti, a veoma su važna karika Hemofarma”, kaže Jovanović.

Nesumnjivo je da će Partizan mt:s imati težak zadatak u srijedu u "Pioniru".

“Čeka nas još jedna jako ozbiljna utakmica sa kvalitetnim protivnikom. Sasvim je sigurno da nakon poraza u 'Pioniru' moramo da zbijemo redove. Igramo protiv ekipe koja je ranije ušla u takmičarski ritam, kompletirala selekciju, za razliku od nas koji još uvijek gradimo formu i nismo završili sa rosterom za ovu sezonu. Biće teško, bez obzira što smo na domaćem terenu, ali moramo da damo sve od sebe i da napravimo povoljan rezultat”, rekao je Jovanović.

Partizan mt:s i Hemofarm do sada su odigrali 65 utakmica. Crno-bijeli su pobijedili 52 puta, 13 puta Hemofarm je izlazio uzdignuta čela sa parketa.

Karte za susret Partizana i Hemofarmom će se prodavati na blagajni hale Pionir od 16 časova do početka utakmice po cijeni od 150 dinara (1.5 evra) za tribine i 300 dinara (tri evra) za parter.

PAROVI DRUGOG KOLA:

U utorak:

Zadar - Olimpija (18.00)
Budućnost - Crvena zvezda (19.00)
Krka - Cedevita (20.00)

U srijedu:

Radnički - Nimburk (17.00)
Cibona - Široki (18.00)
Partizan mt:s - Hemofarm (19.00)
Igokea - Zagreb (19.30)

TABELA: Nimburk 1-0, Krka 1-0, Olimpija 1-0, Zagreb 1-0, Hemofarm 1-0, Cedevita 1-0, Budućnost 1-0, Partizan 0-1, Zadar 0-1, Cibona 0-1, Radnički 0-1, Igokea 0-1, Široki 0-1, Crvena zvezda 0-1.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC