• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povratak u Arenu: Partizan se uželio "vrele" atmosfere - za prvo mjesto

Autor mondo.rs

"Malo smo se uželjeli igranja u toj atmosferi, iako imamo fantastičnu podršku gdje god da se pojavimo. Utakmica sa Trentom je specificna i na svoj način izuzetno teška", najavio je trener "parnog valjka" Andrea Trinkijeri meč sa Trentom.

 Andrea-Trinkijeri-Novica-Velickovic-Partizan-Trento Izvor: MN PRESS

Trener košarkašaPartizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegov tim protivTrenta u 6. kolu Top 16 faze Evrokupa očekuje specifičan i težak meč.

"Poslije skoro mjesec dana se vraćamo u Arenu, malo smo se uželjeli igranja u toj atmosferi, iako imamo fantastičnu podršku gdje god da se pojavimo. Utakmica sa Trentom je specificna i na svoj način izuzetno teška. Oni imaju dobre igrače, u stanju su da odigraju dobro, ali to u ovoj Top 16 fazi nisu do sada pokazali", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Možda će vas zanimati

Posljednji meč Top 16 faze crno-bijeli dočekuju na prvom mjestu u grupi E sa četiri pobjede i jednim porazom, dok je Trento na četvrtoj poziciji sa svih pet poraza.

"Sada nemaju šta da izgube i igraju da ostave što bolji utisak u svom posljednjem meču sezone u ovom takmičenju. Sa druge strane, nama pobjeda dugoročno može mnogo da znači. Ali, moramo ići korak po korak. Za početak, želimo da pred našim navijačima odigramo dobru utakmicu i da se izborimo za pobjedu", zaključio je Trinkijeri.

Kapiten crno-bijelih Novica Veličković kaže da njegov tim meč sa Trentom mora da odigra maksimalno koncentrisano.

"Igramo protiv ekipe koja ima šta da pokaže i vjerujem da će dati sve od sebe da u posljednjem mecu ostave što jači utisak. Moramo biti maksimalno koncentrisani i spremni da 40 minuta igramo u jakom ritmu. Poslije mjesec dana igramo u Areni, prethodni put je bila puna. Iskreno, mnogo bi nam značilo da i sada posjeta i energija sa tribina budu na sličnom nivou", poručio je Veličković.

Utakmica između košarkađša Partizana i Trenta igra se sutra od 21 sati u Štark Areni, a trijumf protiv italijanskog tima, donio bi ne samo prvo mjesto u grupi koje je tim Partizana već izborio, već i ukupno najbolji učinak u čitavom Evrokupu.

Na taj način, crrno-bijeli bi obezbijedili prednost domaćeg terena u svim kasnijim fazama takmičenja, bez obzira na ime protivnika.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC