• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Skandiranje prija, ali sam oprezan

"Oprezan sam čovjek i znam koliko treba da se uradi da bi se to opravdalo", prokomentarisao je trener Partizana mt:s podršku navijača.

 Jovanović: Skandiranje prija, ali sam oprezan Izvor: MONDO

Poslije prve takmičarske pobjede u svojstvu prvog trenera KK Partizan mt:s, izvojevane u srijedu uveče protiv velikog rivala Hemofarma, navijači crno-bijelih u "Pioniru" ovacijama su pozdravili mladog Vladu Jovanovića.

Nasljedniku legendarnog Duška Vujoševića svakako neće biti lako na klupi šampiona svih domaćih i regionalnih takmičenja i to su fanovi Partizana osjetili. Koliku mu avansnu podršku pružaju moglo je da se čuje pod svodovima dvorane.

"Znam da su ljudi koji vole Partizan došli da pomognu klubu. Otišlo je mnogo igrača, prije svega Dule (trener Duško Vujošević). Osjetili su da nam treba podrška. A, to što mi skandiraju ime, ja sam prije svega oprezan čovjek i znam koliko treba da se uradi da bi se to opravdalo, pa me više opterećuje nego što mi prija, jer i ostali igrači znaju šta treba da se radi da bi se to opravdalo", rekao je kroz osmjeh Jovanović, poslije pobjede Partizana nad Hemofarmom od 77:66, u drugom kolu NLB lige.

Trener devetostrukog uzastopnog šampiona Srbije rekao je da su timu hitno potrebni igrači na poziciji plejmejkera i krilnog centra, kao i da je klub "blizu rješavanja" pozicije kreatora igre.

Ime nije rekao, ali je moglo da se čuje da je riječ o Oliveru Lafajetu, koji nije uspio da se izbori za ugovor u Boston Seltiksima.



O utakmici sa Hemofarmom, Jovanović je rekao:

"Imali smo borbenost i požrtvovanje, igrači su ušli u utakmicu sa dovoljno emocija. To sam im tražio i prošli put, ali ne može se to uvijek imati. Večeras smo igrali u dobrom ritmu, naravno uz određene padove koji će nam se sigurno dešavati u toku sezone".

Dodao je da nema razloga da pobjedi "gleda u zube".

"Moram da budem zadovoljan. Kada imate petoricu igrača na terenu koji se bacaju za loptu ne možete da ne budete nezadovoljni borbenošću".

Trener Hemofarma Željko Lukajić rekao je da njegov novi tim treba mnogo da radi i da mu je potrebna hrabrost u napadu.

"Ako bih mnogo pričao o utakmici to bi bilo pravdanje, ali istina je da imamo nov tim, da smo promijenili mnogo igrača i da treba mnogo da radimo. Prije svega nam je potrebna odlučnost, koncentracija i hrabrost u napadu, jako smo blokirani, treba nam vođa ne samo sa unutrašnjih nego i sa spoljnih pozicija u timu", rekao je Lukajić.

Trener ekipe iz Vršca rekao je ekipa ima objektivne probleme, ali je naglasio da nema zacrtane ciljeve.

"Mi nemamo ciljeve nego smo sami sebi zadali zadatke da idemo korak po korak i da se trudimo da budemo bolji", rekao je Lukajić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC