• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK Zvezda ne ide u stečaj, očekuje podršku

U košarkaški klub Crvena zvezda u četvrtak je stigla odluka Privrednog suda u Beogradu, po kojoj trofejni klub neće otići u stečaj.

 KK Zvezda ne ide u stečaj, očekuje podršku Izvor: MONDO

U rješenju suda se navodi da KK Crvena zvezda ne podliježe Zakonu o stečaju i da su udruženja građana i sportske organizacije izuzete iz ovog zakona.

Generalni menadžer Crvene zvezde Mirko Pavlović za MONDO kaže da je klub bio spreman i za drugačiju odluku suda.

"Oba pravca, stečaj - reorganizacija kluba i status kvo imaju svojih prednosti i mana. U svakom slučaju, nijedan od dva puta nije lak", rekao je Pavlović.

"Spremajući se za odluku suda, radili smo na analizi stanja i sagledavanju mogućih rješenja za izlazak iz krize. Naši partneri u nastavku ovog procesa moraju biti bivši igrači, banke, dobavljači i ostali povjerioci, jer je rješenje u prepoznavanju realnih mogućnost kluba".

Pavlović je dodao da dosadašnja komunikacija sa svim zainteresovanim stranama "daje nadu da postoji rješenje iza koga ćemo svi da stanemo".

Ipak, "jasno je da to neće ići brzo", podvlači prvi operativac kluba sa Malog Kalemegdana.

"U ovom trenutku, pored moralne, košarkaškom klubu Crvena zvezda je neophodna i konkretna finansijska podrška. Želim da vjerujem da smo blizu toga da se oko projekta uspona kluba ujedine svi povjerioci, relevantni državni organi i oni koji imaju interes da ulažu u budućnost Zvezde".

Crvena zvezda je u novu sezonu ušla sa veoma mladim timom, bez stranaca, a poslije poraza u Nimburku i Podgorici u subotu igra prvi meč pred svojim navijačima. Protivnik u okviru trećeg kola NLB lige u hali Pionir će biti Radnički iz Kragujevca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC