• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Porazi CSKA i Kahe Laboral u SAD

Timovi Duška Vujoševića i Duška Ivanovića se solidno nosili sa Oklahoma Sitijem, odnosno Memfisom.

 Porazi CSKA i Kahe Laboral u SAD Izvor: MONDO

Moskovski CSKA doživio je drugi, a španska Kaha Laboral prvi poraz na mini-turneji po SAD.

Oklahoma Siti Tander savladali su CSKA rezultatom 97:89 (26:20, 32:28, 20:14, 19:27), dok je Memfis teže izašao na kraj sa osvajačem ACB lige - 110:105 (19:25, 32:25, 27:30, 32:25).

"Grmljavinu", za koju poslije operacije prsta još ne igra Nenad Krstić, predvodio je Kevin Durent sa 20 poena i sedam skokova (šut za trojku 4/5, sedam izgubljenih lopti).

Domaćin je već sredinom prve četvrtine stekao 11 poena prednosti, a Vujoševićevi izabranici se tek u završnici "spustili" na jednocifren zaostatak. Dimitri Sokolov postigao je 18, a Ramunas Šiškauskas 17 poena.

Boban Marjanović je i na ovom meču bio u startnoj postavi CSKA, ali je na terenu proveo samo 14 minuta. Za to vrijeme zabilježio je po dva poena, skoka i blokade.

CSKA će poslije Majamija i Oklahome gostovati u Klivlendu, u noći između subote i nedjelje, kada će i Kaha Laboral igrati sa San Antonio Sparsima.

Španski tim je pokušao da se suprotstavi NBA rivalu forsiranjem šuta za trojku (16/38), dok su "grizliji" gledali da iskoriste svoju prednost u reketu.

Trojkama Teletovića i San Emeterija, Kaha Laboral je krajem treće i početkom četvrte dionice imala minimalno vođstvo, ali je Mark Gasol sa dva koša uz dodatna bacanja - posle prekršaja Dejana Muslija - "pogurao" Memfis ka pobjedi.

Musli je, inače, imao vrlo dobar učinak. Dojučerašnji talenat FMP Železnika za 18 minuta je upisao 10 poena (šut 5/7) i sedam skokova, dok je Nemanja Bjelica igrao 26 minuta i imao solidnih pet poena, tri skoka, tri asistencije i tri ukradene lopte. Šutnuo je samo pet puta, dva puta pogodio.

Mirza Teletović bio je najistaknutiji sa 24 poena i devet skokova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC