• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Nimburk favorit, ali nije bauk

Košarkaši Igokee pokušaće u subotu protiv Nimburka da poprave utisak nakon dva startna poraza u regionalnoj NLB ligi.

 IGOKEA: Nimburk favorit, ali nije bauk    Izvor: MONDO

Trener "igosa" Slobodan Klipa očekuje mnogo bolju igru u Češkoj nego u drugom kolu, kada su poraženi od Zagreba (70:79).

"Putujemo na noge nezgodnom protivniku i svjesni smo težine ispita koji je pred nama. Treba da popravimo utisak iz susreta sa Zagrepčanima i vjerujem da ćemo u tome i uspjeti. Takođe, potrebno je da podignemo na viši nivo igru u fazi odbrane i da prikažemo mušku, čvrstu igru. Očekujem da popravimo formu i da se tokom cijelog susreta nadigravamo sa Česima. Vjerujem da ćemo pružiti dostojan otpor renomiranom protivniku", izjavio je Klipa za "Fokus".

Krilni centar Igokee Žarko Rakočević takođe vjeruje u bolju igru u Češkoj.

"Vrijeme je da se trgnemo i pokažemo koliko zaista možemo. I u trećoj utakmici, kao i u prethodne dvije, protivnik je favorit. S dvije pobjede na startu i najboljom koš-razlikom zasluženo su prvi na tabeli. Pravili su ekipu za Evroligu, nisu prošli kvalifikacije, ali su ti igrači ostali na okupu. Riječ je o iskusnoj ekipi koja je popunjena na svim pozicijama, imaju puno stranaca i dobro su uigrani. Na nama je da im se suprotstavimo što bolje možemo i na taj način pokažemo da nismo bez razloga tu gdje jesmo. Nadam se i da će rezultat biti bolji ako budemo imali dobar pristup igri", rekao je Rakočević.

ŠIROKI: HRABRO NA PARTIZAN!

Nakon dva poraza Široki će probati da iznenadi crno-bijele pred svojim navijačima na Pecari.

Trener Širokobriježana Ivan Velić vjeruje da njegov tim može da iznenadi Beograđane, ali se na pres konferenciji najprije dotakao opaski pojedinih novinara nakon poraza od Cibone.

"Ne mogu se složiti sa tvrdnjama da smo u Zagreb išli da izgubimo jer naprosto ekipa koju vodim nema taj negativni karakter da bi predala utakmicu bez ispaljenog metka. Moj tim ima karakter da u svaku utakmicu ulazi hrabro i odlučno i u svakoj utakmici igraćemo na pobjedu, tako je i sa Partizanom",
rekao je Velić.

Prema njegovim riječima, crno-bijeli jesu promijenili trenera i nekoliko igrača, ali nisu ništa slabiji od ekipe, koja je prošle sezone igrala Fajnal-for Evrolige.

"Ipak, ako budemo ravnopravni u skoku, možemo do pobjede. Mladi igrači koji dobiju šansu moraće se brže kaliti i preuzimati odgovornost jer jednostavno situacija je takva, posebno u utakmici s Partizanom, koji igra agresivnu košarku i puno troše rivale. Moraćemo stalnom rotacijom zaustaviti tu agresivnost".

Sličnog mišljenja je i košarkaš Širokog Vedran Morović.

"Žao mi je što smo propustili priliku da pobijedimo Cibonu, ali sad je pred nama Partizan, koji ima izuzetno jaku ekipu. Igraćemo hrabro i uz malo sreće, možemo do trijumfa".

Dosadašnje rezultate trećeg kola regionalnog takmičenja pročitajte OVDJE.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC