• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Bolji smo od Zvezde

Košarkaši Igokee u subotu (20.15 TV BHT 1) protiv Crvene zvezde "love" prvu pobjedu u regionalnoj NLB ligi.

 IGOKEA: Bolji smo od Zvezde Izvor: MONDO

Slobodan Klipa, trener Aleksandrovčana, smatra da je njegova ekipa u prednosti i da bi pred svojim navijačima trebalo da dođu do prvog slavlja u četvrtom kolu.

"Moramo da pobijedimo jer smo bolji od Zvezde. Oni su mlad tim, željan dokazivanja. Fizički su moćni, ali nemaju iskustva. Vrijeme je da pređemo preko priče o pritiscima i opterećenju i da se dozovemo pameti. Želimo hrabro da uđemo u utakmicu i da se agresivnom i snažnom igrom suprotstavimo toj mladosti", rekao je Klipa za "Nezavisne novine".

Igokea je u prva tri meča zabilježila isto toliko poraza i velika su očekivanja pred gostovanje crveno-bijelih. Svi igrači su na raspolaganju šefu stručnog štaba, a očekuje se i debi Nebojše Joksimovića.

"Ne računam puno na Joksimovića u prvoj utakmici, jer nije u pravoj formi. On je bitan zato što je sposoban da razigra i druge igrače. To je ono što nam je nedostajalo u dosadašnjim utakmicama. Mladen Pantić je sanirao povredu i počeo da trenira pa mislim da će nastupiti protiv Crvene zvezde",
izjavio je Klipa.

Marko Đerasimović, košarkaš Igokee, istakao je da je osnovni zadatak igrača da odigraju na nivou mogućnosti, s puno više agresivnosti nego na prethodnim utakmicama.

"Kvalitet je na našoj strani i to ćemo sigurno pokazati. Pozivam gledaoce da dođu u što većem broju i podrže nas, kako bismo ostvarili prvu pobjedu. Zvezda ima mlad tim i, statistički gledano, najveća opasnost nam prijeti od njihovog pleja Nemanje Nedovića. On je njihov najbolji strijelac i na njega ćemo da obratimo posebnu pažnju".

Mihailo Uvalin, trener Crvene zvezde, ocijenio je da bi eventualna pobjeda protiv Igokee puno značila njegovim izabranicima.

"Iako ima iskusniju ekipu od nas, Igokea se na početku sezone suočila s velikim problemima. Slično kao i mi, imali su težak raspored. Očekuje nas težak zadatak u Laktašima. Želje su uvijek iste, da bude pružen maksimum na svakom meču i da pokažemo da djelujemo kao ekipa".


Parovi 4. kola
Zadar - Nimburk (17 časova)
Krka - Zagreb (19)
Budućnost - Radnički (19)
Igokea - Crvena zvezda (20.15)

U nedelju:

Partizan - Cedevita (17)
Cibona - Olimpija (19)

Igrano u petak:

Hemofarm - Široki

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC