• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Pogriješimo, pa se ne zaustavimo

Trener Partizana mt:s nezadovoljan oscilacijama u pobjedi nad Cedevitom. Od nekih novih igrača traži više emocija na parketu.

 Jovanović: Pogriješimo, pa se ne zaustavimo Izvor: MONDO

Crno-bijeli su se izvukli iz negativnog učinka u NLB ligi (2-2), nagovijestili bolje dane, ali daleko od toga da su pružili partiju bez mane.

"Nikako da napravimo kontinuitet u jednoj utakmici, da ne pravimo početničke greške, koje nam se događaju od početka sezone. Počnemo kako se dogovorimo, napravimo jednu grešku i tu ne stajemo. I veliki timovi pogriješe, ali oni se zaustave", rekao je Vlada Jovanović poslije pobjede nad Cedevitom (80:72).

"Kada smo mogli mirnije da odigramo drugu četvrtinu, kao i na kraju, kada je trebalo rutinski da privedemo utakmicu kraju, vezanim greškama smo vraćali Cedevitu u igru. To ćemo morati da otklonimo".

Jovanović je istakao da u timu ima mnogo novih igrača, uglavnom mladih.

"Pristup u odbrani i emocija sa kojom se igra moraju da budu veći. Ali, novi su ljudi, još ne osjećaju na pravi način publiku i šta Partizan predstavlja. Vjerujem da će vremenom biti mnogo bolje. Svi veliki Partizanovi igrači su ovako počinjali".

Trener Partizana zamoljen je da prokomentariše igru plejmejkera Olivera Lafajeta, kojem je ovo prvi angažman izvan SAD.

"Morate priznati da mu druga utakmica nije ličila na prvu u Kaunasu. Isto tako se nadam da treća neće ličiti na drugu. Svaki puta neka se malo pomjeri ka evropskom stilu košarke i biće odlično. Radi dobro i ja sam pozitivan, ali ne mogu da obećam da će biti super ili ne".

Naravno, neizbježna tema bilo je i pojačanje na poziciji "četvorke".

"Pokušavamo to da riješimo svakog dana, ali ne ide lako. Probili smo sve rokove za kompletiranje sastava, gdje ima i moje odgovornosti, jer sam mnogo birao. Ali biće na kraju sve dobro", zaključio je Jovanović.

Partizanu ostaju dva dana da se pripremi za duel drugog kola Evrolige, u okviru kojeg dočekuje ruski Himki. Meč je zakazan za srijedu od 20.45 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC