• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Ovako treba!

"Imamo mnogo igrača koji su neiskusni za ovaj nivo takmičenja, ali su iz sebe izvukli maksimum", podvukao je trener Partizana mt:s.

 Jovanović: Ovako treba! Izvor: MONDO

Vlada Jovanović je kao glavni kvalitet iz pobjede nad Himkijem (72:68) izvukao činjenicu da su njegovi igrači pružili maksimum i tako došli do prve pobjede u novom ciklusu Evrolige.

"Čestitao bih igračima, koji su utakmici pristupili borbeno i odigrali onako kako treba - sa dobrim pristupom, energijom i emocijama. Imamo mnogo igrača koji su neiskusni za ovaj nivo takmičenja, ali su iz sebe izvukli maksimum", rekao je Jovanović na konferenciji za novinare.

"U prvom poluvremenu smo teško igrali bez šuta za tri poena, ali smo skokom u napadu držali ravnotežu. Ekipa Himkija ima mnogo pojedinaca sa poenima u rukama, a teško je igrati odbranu kada opasnost preti od sve petorice. Mnogo smo se trudili, a u pojedinim trenucima i griješili", dodao je on.

Ova utakmica i njemu lično će ostati u sjećanju, jer je prva evroligaška koju je dobio kao glavni trener, po odlasku Duška Vujoševića.

"Pokušavam da emociju prenesem na igrače. Imao sam jako dobrog učitelja i nije mi teško da zaključim kako se dobija utakmica. Ne mogu da obećam da ćemo narednu pobijediti, ali znam kako treba da uđemo u nju", rekao je Jovanović.

Slavni trener Himkija Serđo Skariolo rekao je da je veoma razočaran porazom i da je pobjednika odlučila bolja igra Partizana u posljednjoj četvrtini.

"Igrali smo dobro prvih 30 minuta, ali smo u posljednjoj četvrtini izgubili koncentraciju i nismo igrali timski. Pravili smo greške u odbrani kojih do tada nije bilo, dok su igrači Partizana nastavili da se bore i nošeni navijačima zasluženo su pobijedili".

"Partizan je bio bolji u četvrtoj četvrtini, a onaj ko je bolji u posljednjoj četvrtini pobjeđuje. Znali smo da treba dobro da čuvamo (Jana) Veselija i (Nejtana) Džavaija. Sa Veselijem smo to uspjeli, ali ne i sa centrom Partizana", dodao je Italijan.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC