• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Batist, ti nisi normalan!

U naletu bijesa i nemoći košarkaš Panatinaikosa namjerno zgazio na glavu Saši Ožboltu, dok je ovaj ležao na parketu.

 Batist, ti nisi normalan! Izvor: MONDO

Krvnik, divljak...! Riječi su koje najbolje opisuje postupak Majka Batista na evroligaškoj utakmici između Olimpije i Panatinaikosa (Slovenci pobijedili sa 85:84).

Preko 13.000 gledalaca u ljubljanskim "Stožicama" i još ko zna koliko kraj malih ekrana u četvrtak uveče imalo je priliku da vidi potez Amerikanca svojstven "ultimat fajt" borcima. Doduše, i u ovom popularnom boriličakom sportu strogo je zabranjeno udaranje protivnika nogom dok se on nalazi u parteru.

U vrlo neizvjesnoj završnici Batist je prvi izgubio nerve. Poslije jednog promašaja snažni centar je tijelom oborio na zemlju Sašu Ožbolta, a potom ga namjerno nagazio na glavu!

Video pogledajte na na[em sajtu www.mondo.rs



Na sreću, sudije su sve vidjele, pa je Amerikanac odmah kažnjen. Ovakva reakcija igrača "zelenih" šokirala je i trenera Atinjana Željka Obradovića, koji je istog momenta kada je utakmica prekinuta, ušao na teren, prišao Batistu i odgurivajući ga uputio ka Ožboltu da mu se izvini. Slovenački reprezentativac je kao pravi sportista prihvatio ruku pomirenja...

Batist se pokajao i poslije utakmice...

"Žao mi je, iskreno! Nadam se da je Sašo prihvatio moje izvinjenje. Teško je tako nešto oprostiti i ja ću razumjeti ako on odbije moje izvinjenje", izjavio je 33-godišnji Majk Batist.

Ljubitelji košarke, a posebno navijači Partizana sigurno se sjećaju da je upravo Amerikanac pokušao ničim izazvan da "istjera pravdu" poslije spornog koša u završnici utakmice između crno-bijelih i Barselone (Roberts sklonio loptu s obruča uz zvuk sirene), odigrane prošle sezone u Top 16 fazi Evrolige. Grčkom šampionu nije odgovaralo da Beograđani dobiju meč u Pioniru, pa je Batist pozvao disciplinskog sudiju se služi pravilima iz knjige. On je tom prilikom izjavio:

"To pravilo se nalazi u knjizi. Ako nećemo da ga poštujemo, onda ne treba da poštujemo ni druga pravila. Nadam se da će disciplinski sudija presuditi po knjizi i da će Barsin koš biti priznat... Razumijete zbog čega, hm?"

Evo nove prilike da "pravdoljubivi" Batist zatraži kaznu, ovaj put na svoj račun!

(MONDO - foto: siol.net)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC