• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanac brani Novaka: ''Voli sport i brine o svim igračima!''

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Konačno neko ko će stati na stranu najboljeg tenisera svijeta.

 Amerikanac brani Novaka: ''Voli sport i brine o svim igračima!'' Izvor: MN PRESS

Trude se da mu pronađu manu, možda i baš zato što je najbolji na svijetu, ali dok ima tenisera koji mu na ovakav način ukazuju poštovanje, Novak Đoković ne mora da brine.

Posljednji u nizu tenisera koji su stali na stranu srpskog asa je Rejli Opelka, visoki Amerikanac koji tvrdi da je Đoković dobar prijatelj, veliki ljubitelj tenisa i pravi borac za sve tenisere i teniserke. Takva izjava se vjerovatno neće svidjeti onima koji ga redovno napadaju.

U jednom od svojih intervjua, Opelka je istakao da veoma poštuje rad Novaka Đokovića, a dotakao se i slike koju mediji kreiraju o njemu.

''Ja sam za PTPA, mislim da je to sjajan potez. Frustrirajuće je vidjeti da momak poput Novaka ima tako negativan tretman u medijima. I to zbog stvari koje nisu istinite, zar ne? On je zaista prijateljski nastrojen'', rekao je visoki teniser.

Američki teniser je u prilog svojim tvrdnjama ispričao i jednu anegdotu, kada mu je Novak prišao nakon što je odigrao meč.

''Na US Openu je bio u prilici da uđe u istoriju, da se bori za titulu najboljeg svih vremena, ali je on poslije meča prišao i pitao me kako mi je koljeno. To nije uobičajeno. Mi nismo odrasli zajedno, čak smo različite generacije. Složićete se da je to nesvakidašnji gest. Novak brine o mlađim igračima i o teniserkama. On voli ovaj sport'', zaključio je Opelka.

Rejli Opelka ima 23 godine, visok je 211 centimetara i do sada ima dvije ATP titule u karijeri. Zbog povrede kolena, sa kojom se već mučio nekoliko puta, je predavao mečeve tokom 2020. godine, ali je uspio da se oporavi od tog problema.

Nikada u karijeri nije igrao protiv Novaka Đokovića, ali pred njim je još mnogo godina profesionalne karijere u tenisu.

(mondo.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC