• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ORLOVI": Idemo po sedmo mjesto

Reprezentativci Srbije zadovoljni igrom protiv Švedske i najavljuju pobjede protiv Poljske i Argentine.

 "ORLOVI": Idemo po sedmo mjesto Izvor: MONDO

Srbija ni poslije deset godina nije uspjela da se domogne polufinala na velikim takmičenjima. Ovaj put su nas od borbe za medalje udaljili Skandinavci. Poslije poraza od Danske mogli smo na popravni, ali nismo dovoljno naučili da bi prošli dalje i izvukli povoljan rezultat iz duela sa Šveđanima.

"Imali smo problem sa čovjekom manje u odbrani, a malo je i igrače stigao umor. Mislim da smo igrali dosta korektno 53 minuta u odbrani. Nemoguće je u uslovima sa igračem manje privesti utakmicu kraju i pobijediti. Ipak, naše neiskustvo je jedan od uzroka poraza. Da imamo svi zajedno 500 nastupa, bila bi druga situacija. Pitanje je sada, na šta ćemo ličiti protiv Poljaka. Igrači su pokazali da mogu, bili su blizu trijumfa", rekao je selektor "orlova" i dodao:

"Kada se ovako desi – gdje si biio - nigdje, šta si radio – ništa. Mislim da Poljaci imaju tri puta više iskustva u ovom trenutku od nas. Ali, ne predajemo se....", poručio je Vuković.

Štefan Olson bio je vrlo zadovoljan osvojenim bodovima, ali i igrom svojih izabranika.

"Osvojili smo dva boda. Igrali smo mnogo dobro, posebno u drugom dijelu igre. Imali smo malih problema u odbrani, ali smo uspjeli da u drugom poluvremenu to popravimo i pobijedimo. Bila je dobra utakmica i vjerujem da ćemo i dalje ovako igrati", istakao je čuveni Olson.

Alem Toskić je sa Šveđanima vodio žestoku bitku "na crti".

"Do 51. minuta smo se držali i imali egal utakmicu. U jednom trenutku, igra se raspala. Lako smo primali golove, a u napadu smo teško igrali. Mislim da je Švedska zasluženo dobila. Razlika nije pravi pokazatelj onoga što se dešavalo na terenu. Moramo da se oporavimo što prije i spremimo za meč sa Poljskom. Imamo cijeli dan za analizu i idemo dalje. Nista nije izgubljeno. Imamo svoj cilj da u svakoj utakmici pobijedimo. Idemo na pobjedu protiv Poljske", poručio je Toskić.

Momir Ilić nije bio zadovoljan suđenjem.

"Mislim da smo dobro igrali cijelu utakmicu i u odbrani i u napadu - onako kako smo se dogovorili u svlačionici. Pametno smo rješavali sve situaciije. Moram da kažem da je suđenje opet bilo na strani Švedske. Veći dio meča igrali smo sa igračem manje. Bilo je teško, i ako smo to očekivali, jer su oni domaćini. Žal postoji, ali sutra je novi dan i nova utakmica sa Poljskom. Idemo da pobijedimo i njih i Argentinu. Meč lopta za peto mjesto je izgubljena, ali idemo da ostvarnimo nas cilj zašto smo došli, a to je borba za sedmo mjesto".

Najbolji igrač Srbije protiv Šveđana bio je Marko Vujin sa osam postignutih golova.

"Mislim da smo igali jako dobar rukomet, pogotovo u prvom poluvremenu. Jedini problem koji smo imali u drugom dijelu je veliki broj isključenja. To su Šveđani iskoristili. Izgledali su iskusniji od nas".

Srbija u nedelju od 20.15 sati igra sa Poljskom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC