• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AO: Kraj za Janka i u dublu

anko Tipsarević i Bjor Fau nisu uspjeli da naprave novi podvig u dubl konkurenciji na Australijan Openu.

 AO: Kraj za Janka i u dublu Izvor: MONDO

Srbin i Nijemac su u noći izmedju subote i nedelje eliminisani u osmini finala od šestih nosilaca u konkurenciji muških dublova, Austrijanca Jirgena Melcera i Nijemca Filipa Pečnera.

Bilo je glatkih 2:0 za favorite, po setovima 6:3, 6:2.

U prvom kolu, Tipsarević i Fau dobili su Hrvate Ivana Ljubičića i Lovra Zovka (6:1, 6:4), potom su u tri seta nadigrali Britanca Džejmija Mareja i Belgijanca Savijera Malisa (3:6, 6:4, 6:3), ali se potom ispostavilo da su prekaljeni dubl igrači Melcer i Pečner suviše jaki za dalji prodor u žrijebu i duel četvrtfinala sa prvim nosiocima, Bobom i Majkom Brajanom iz SAD.

U četvrtfinalu muškog dubla su još tandemi (4) Lukaš Kubot/Oliver Marah i (2) Danijel Nestor/Maks Mirnji, koji čekaju protivnike. Srbija je ostala sa još jednim predstavnikom u dublu, a to je Nenad Zimonjić.

On je sa novim partnerom, Majklom Ljodrom, stigao do osmine finala gdje ga očekuje susret sa desetim nosiocima, Indijcem Rohanom Bopanom i Pakistancem Aišamom-Ul-Hadj Kurešijem…

Ako Zimonjić i Ljodra, osmi nosioci u Melburnu, prodju Bopanu i Kurešija, u četvrtfinalu će se sastati sa boljim iz susreta: (3) Maheš Bupati/Leander Paeš – (13) Marsel Granoljers/Tomi Robredo.


Zimonjić i Ljodra do sada nisu izgubili set na turniru, a jednako dobro, naš teniser počeo je i u konkurenciji mješovitih parova, gdje je prethodne noći zajedno sa Marijom Kirilenko izborio plasman u drugo kolo.

Njih dvoje nadigrali su kinesko-indijsku kombinaciju Či Jan/Rohan Bopana 7:6, 6:1.

U drugom kolu, protivnici Zimonjiću i Kirilenkovoj biće Švedjanka Sofi Arvidson i Nijemac Filip Pečner. Njih dvoje su na startu izbacili Poljakinju Alisiju Rosolsku i Britanca Džejmija Mareja sa glatkih 6:3, 6:3.

(MONDO, foto: Beta/AP, Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC