• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: Ko će igrati protiv Kanade?

Selektor Srbije Dejan Vraneš ne zna da li će moći da računa na najbolje igračice Jelenu Janković i Anu Ivanović, iako u utorak ističe rok za prijavu tima.

 FED KUP: Ko će igrati protiv Kanade? Izvor: MONDO

Ženska teniska reprezentacija Srbije 5. i 6. februara u Novom Sadu će ugostiti selekciju Kanade u prvom kolu Svjetske B grupe.

Selektor Dejan Vraneš, međutim, ne zna sa kojim će igračicama započeti to takmičenje ove sezone, iako zvanično spisak mora da preda najkasnije do utorka.

Poznato je da su Ana Jovanović, Bojana Jovanovski, Aleksandra Krunić i Tamara Čurović odavno pristale da igraju za nacionalni tim, ali je neizvjesno da li će selektor na tom meču moći da računa na najbolje teniserke - Jelenu Janković i Anu Ivanović.

"Od Jelene očekujem da će da dođe i zaigra za Srbiju, mada još uvijek nemam zvaničan odgovor. Anu već neko vrijeme pokušavam da dobijem, ali bez uspjeha. Što se nje tiče imam nezvaničnu informaciju da neće da igra u Fed kupu. Bojana je stigla u Beograd i počinje da trenira", izjavio je Vraneš za "Novosti".

Ana Ivanović je poslije rane eliminacije na Australijan openu i povrede već dala do znanja da neće biti spremna za nastup za Srbiju, dok je Jankovićeva uoči meča drugog kola sa Šuai Peng, od koje je i eliminisana, izjavila da ni ne zna kada se igra duel Fed kupa protiv Kanade, jer je skoncentrisana na nastupe u Melburnu.

U Novom Sadu će se sigurno igrati, a neizvjesnost oko toga ko će se pojaviti u Spensu trajaće bar još 24 sata.

(MONDO, foto: TSS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC