• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Borac m:tel se vratio iz Francuske

Rukometaši Borac m:tela vratili su se sa turneje. U pripremnim mečevima u Sloveniji Francuskoj i Njemačkoj zabilježili su pobjedu i četiri poraza.

 RUKOMET: Borac m:tel se vratio iz Francuske Izvor: MONDO

Rukometaši Borca m:tel na turneji po Sloveniji, Njemačkoj i Francuskoj odigrali su pet susreta, u kojima su zabilježili četiri poraza i jednu pobjedu. U Sloveniji su doživjeli dva neuspjeha u duelima sa Celjem Pivovarnom Laško (25:38, 24:42), a u Njemačkoj su izgubili od vodeće ekipe Druge bundeslige Hitenberga sa 28:30. U polufinalu turnira u Francuskoj izgubili su od Sent Sira sa 25:29.
U posljednjem pripremnom meču na turniru u Francuskoj Borac m:tel je savladao njemačkog bundesligaša Frizenhajm sa 27:25 i tako prvi pripremni ciklus završio pobjedom.

"Dobro je što smo ovu turneju završili pobjedom nad ekipom koja je objektivno jača od nas. Nijemcima nismo dozvolili da se razmašu, igrali smo disciplinovano u odbrani i na kraju smo zasluženo slavili", rekao je kapiten Borca m:tel Goran Malić.

Već u srijedu u Sportskoj dvorani "Borik" od 17.30 časova ekipa Borac m:tela igraće prijateljski meč humanitarnog karaktera sa beogradskom Crvenom zvezdom.
" Susret se igra da bi se sakupila neophodna pomoć za liječenje trogodišnjeg Andrije Lakića iz Trna, koji boluje od karcinoma jetre. Već sada za ovaj duel vlada veliko interesovanje i siguran sam da će Banjalučani još jednom pokazati humano lice. Ulaznice se prodaju po cijeni od pet maraka i pozvao bih ovom prilikom sve ljubitelje rukometa da dođu na ovaj susret. Već u petak i subotu igramo dva susreta sa hrvatskim prvoligašem Nekseom iz Našica. Prvi susret igra se od 18, a drugi od 11 časova u "Boriku"", naglasio je direktor Borac m:tela Boris Đogo. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC