• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Porodična tragedija Cicipasa pred meč sa Novakom: Pet minuta prije finala mu javili za smrt voljene osobe!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sada je sve jasnije...

 stefanosu cicipasu pred meč sa novakom đokovićem umrla baka Izvor: Profimedia

Stefanos Cicipas je igrao odlično u finalu Rolan Garosa, svom prvom ikad grend slem finalu, ali to nije bilo dovoljno da bi pobijedio Novaka Đokovića.

Cicipasu nije pomoglo ni što je sjajno ušao u meč, vodio 2:0, pošto se Đoković "restartovao" i napravio preokret, pokazavši još jednom da je mentalno najjači teniser svih vremena. Ipak, treba odati i poštovanje Cicipasu jer je pred meč saznao za smrt voljene osobe.

Možda će vas zanimati

Grčki teniser je nakon poraza u finalu i suza u Parizu objavio da je pet minuta prije nego što je izašao na teren dobio informaciju da mu je umrla baka.

"Ne vrti se sve u životu oko pobjeda i poraza. Poenta života je u uživanju svakog momenta bilo da ste sami ili to dijelite sa nekim. Podizanje trofeja i slavljenje pobjeda je zaista nešto, ali nije sve u životu. Pet minuta prije nego što ću izaći na teren moja baka je izgubila životnu bitku...", napisao je Stefanos Cicipas na Instagramu.

"Ona je mudra žena čija vjera u život i spremnost da pomogne ljudima ne može da se poredi ni sa jednom osobom koju sam sreo u životu", kazao je tužni Grk.

Oprostio se od bake koja mu je mnogo značila, pa je sada jasno da su one suze na kraju meča sa Novakom bile mnogo teže nego što se mislilo. Nije to samo bilo zbog poraza, skupilo se tu mnogo više emocija i svaka čast Grku kada je imao snage i da igra.

"Ovo posvećujem njoj i hvala ti što si podigla mog oca. Bez njega ništa od ovoga ne bi bilo moguće...", napisao je Cicipas.

Pogledajte fotografije sa kraja meča i proslavu 19. grend slema Novaka Đokovića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC