• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak se penje na Mont Everest! Svaki grend slem je podvig! Đoković na Majorki sanja London - Idem na Vimbldon po titulu

Autor Tamara Ranković

Novak Đoković iskreno je napomenuo da želi novi trofej sa Vimbldona!

 novak đoković pohod na vimbldon Izvor: Profimedia/Kevin Quigley/Daily Mail/SOLO Syndicatio

Novak Đoković na vimbldonsku travu zakoračiće kada završi turnir na Majorki, na kojem će igrati finale, ali on o Londonu već uveliko razmišlja!

Od početka sezone Novak ističe kako je poslije rekorda po broju sedmica provedenih na vrhu ATP liste njegov najvažniji cilj broj grend slem titula. Želi da nadmaši Rodžera Federera i Rafaela Nadala koji imaju po 20, dok je on na broju 19. Ova sezona počela je odlično jer je osvojio i Australiju i Rolan Garos, a sada je meta London!

"Sada me očekuje Vimbldon, nadam se da ću ponovo stići do trofeja. Osvojio sam trofej 2018. i 2019, a 2020. se nije igralo. Nadam se da ću moći da produžim niz. Mislim da sam tokom godina napredovao u igri na travi. Svaki Grend slem je zapravo penjanje na Mont Everest", ispričao je Novak.

Put ka trofeju na Vimbldonu mogao bi da bude lakši, tamo nema Rafaela Nadala, ali ko god da se nađe sa druge strane mreže Novakove ambicije su iste.

"Definitivno idem na titulu i na Vimbldonu i na US openu, kao i na svakom drugom turniru koji igram. Uvijek imam najviše ambicije i očekivanja. Ali pokušavam da budem u sadašnjem trenutku i znam da ako sve budem radio na pravi način, ako dovedem stanje duha, tela i duše, u stanju sam da pobijedim svakog", sigurno je zaključio svjetski broj jedan.

Pohod na Vimbldon počinje 28. juna!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC