• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On je kriv za skandal! Otkriveno ko je provocirao Novaka - uopšte nije novinar, a došao na konferenciju da ga proziva!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković je najbolji teniser svijeta, ali bez obzira mora da se brani od onih koji dolaze na njegove konferencije da ga provociraju.

 novak-djokovic-provokacije-vimbldon-konferencija Izvor: Youtube/Printscreen/Wimbledon

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Vimbldona gdje će igrati sa Denisom Šapovalovim, ali i dalje se priča o bizarnoj konferenciji za medije nakon pobjede u četvrtfinalu.

Možda će vas zanimati

Đoković je pred novinare izašao nakon što je bez većih problema savladao Martona Fučoviča, ali već prvo pitanje je bilo veoma provokativno i iznenadilo je srpskog asa koji je morao da se brani od etikete "loš momak" koja mu je prišivena.

"Kako je bilo za vas da budete neka vrsta lošeg momka koji juri Federera i Nadala sve ove godine?", glasilo je prvo pitanje na konferenciji za medije, a ispostavlja se da ga nije postavio novinar!

U pitanju je Vilijan Vajnbaum, producent ESPN-a, televizije koja je nosilac TV prava za Vimbldon, koji je očigledno na ovaj način želio da dobije "sočan odgovor", a manje je mislio o tome da li je trenutak za takvo pitanje.

Čak su i ostali novinari negodovali zbog bizarnog pitanja na koje je Đoković šmekerski odgovorio.

"Ne smatram sebe za lošeg momka. Mislim, to je vaše mišljenje. Niti jurim nekoga, ja pravim svoj put i svoju istoriju. Privilegovan sam da budem dio istorije ovog sporta", rekao je on.


Zanimljivo je da je prvi reagovao Bet Rotenberg, novinar Njujork Tajmsa, koji važi za jednog od većih kritičara Novaka Đokovića. Prvo je na društvenim mrežama "alarmirao" sve zbog pitanja koje nije bilo dostojno četvrtfinala Vimbldona, a onda se i sam javio da govori.

"Pozdrav Novače, ja ne mislim da si loš tip", rekao je Amerikanac.

"Šta misliš o meču sa Denisom Šapovalovim i njegovim šansama da bude TOP10 igrač?".


Novak je bio znatno raspoloženiji da priča na ovu temu...

"Mislim da će bolje Denis odgovoriti na to pitanje. Konstantan je ovih nekoliko godina, iako svi očekuju da bude u TOP10 ili TOP5, nije dobijao velike mečeve, ali polako sazrijeva. Ima olraund igru, dobar servis, igra lijevom rukom, dobar je na mreži, popravlja kretanje i pravi manje grešaka... To ga je dosta mučilo prije. Igrali smo meč na ATP Kupu ove sezone i bili su veoma brzi tereni u Australiji, pa sam mogao da vidim kako servira. Ne dobijate mnogo šansi na njegov servis, posebno na travi. Gledao sam ga protiv Mareja, sjajan je bio, radi mu i bekhend. To će biti najveći test za mene do sada na turniru, ali to je očekivano pošto je polufinale. Radujem se tom meču, moram da budem na nivou", odgovorio je Đoković.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC