• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šou! Novak pitao novinara da putuje s njim: Cijelom svijetu otkrio šta je Đoković uradio, Srbin odgovorom sve nasmijao!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najbolji teniser svijeta je duhovito reagovao na sjajnu konstataciju poslije važne pobjede.

 novak-djokovic-pitao-novinara-da-putuje-vimbldon-video Izvor: YouTube/Wimbledon/Printscreen

Novak Đoković se plasirao u svoje 10. polufinale na Vimbldonu i to nakon što je u tri seta savladao Martona Fučoviča - 6:3, 6:4, 6:4.

Možda će vas zanimati

Time je Đoković nastavio svoj pohod na 20. grend slem titulu u karijeri i nalazi se na samo dva trijumfa od takvog podviga. Poslije meča, i Srbin je bio zadovoljan učinjenim.

Novak je u meču protiv mađarskog tenisera nastavio niz osvojenih setova, pošto je jedini koji je ove godine izgubio na vimbldonskoj travi bio ujedno i prvi koji je odigrao na startu turnira protiv Džeka Drejpera.

"Ovo nije bio loš meč. Počeo sam izuzetno dobro, sve je bilo kako treba. U drugom i trećem setu je bio po jedan brejk i to je bilo dovoljno za pobjedu. Svaka čast Martonu za borbu, imao je odličan turnir iza sebe", rekao je Đoković na Centralnom terenu odmah po završetku susreta.

Potom je uslijedio i duhovit trenutak. Voditelj programa je pitao Đokovića kako se osjeća pošto je počeo da nabraja Srbinova ostvarenja - 315 pobjeda na grend slemovima, ulazak u 41. grend slem polufinale i ujedno 10. na Vimbldonu.

"Da li želite da putujete sa mnom da budete moj čovjek za statistiku ili možda moj psiholog? Pošto dobro utičete na moje samopouzdanje, hvala vam za to", nasmijao je Đoković sve prisutne.

"Svjestan sam nekih statistika i volim ovaj sport svim svojim srcem. Posvećen sam ovom sportu otkad sam imao četiri godine i nekada stvari djeluju nestvarno za mene, ali trudim se da živim u momentu. Zahvalan sam za svaki momenat na terenu, jurim istoriju i to je velika inspiracija za mene."

Upitan šta treba da radi u polufinalu protiv Karena Hačanova ili Denisa Šapovalova, Novak je dao opušten odgovor.

"Moram da pobijedim, ko god bude bio protivnik. Obojica su izuzetno kvalitetni igrači. Šapovalov je imao neke velike pobjede na ovom turniru, Hačanov izgleda odlično i ja izgledam odlično. Zato i jesmo ovdje", ponovo je Đoković nasmijao sve prisutne na stadionu.

Đoković posle pobede nad Fučovičem
Izvor: Youtube/Wimbledon

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC