• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prestanite, Đoković je najveći svih vremena! Amerikanac poludio za Novakom, vikao uživo da bi dokazao svetu! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Novinari ESPN-a su diskutovali da li je Novak Đoković najveći teniser svih vremena, a njihov razgovor postao je vatren u jednom trenutku.

 đoković najbolji svih vremena novinari espn Izvor: Profimedia/YouTube/Hữu Luân TV/Printscreen

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena i tačka!

To je zaključak do kojeg su došli dvojica američkih novinara u živom programu nakon što je Srbin osvojio 20. grend slem titulu.

Dok se Novak odmara u Crnoj Gori i razmišljada li da ide na Olimpijske igre posle trećeg uzastopnog grend slema u 2021, američki novinari na ESPN-u Majkl Vilbon i Toni Kornhajzer su vrlo jasni po pitanju trke za najvećeg tenisera svih vremena.

Možda će vas zanimati

U njihovom segmentu "Rundown", novinari su dva i po minuta govorili o Đokovićevom osvajanju Vimbldona. Vilbon je sa puno emocija konstatovao da više nema polemike oko toga ko je najbolji svih vremena.

"Sad mu je potreban samo još US open da postane prvi još od Roda Lejvera 1969. koji je osvojio sva četiri grend slema u godini."

Onda se uključio Toni u priču.

"Ja sam uvijek bio za Federera, taj predivan bekhend, graciozna igra, dominacija na Vimbldonu. Ali u nekom trenutku morate da budete objektivni. Pogledajte brojeve. Svi imaju 20 grend slemova, ali pogledajte Novakove godine. On će još da osvaja. Možda dođe do 24 ili 25, možda osvoji kalendarski slem, nešto što Federer i Nadal nisu nikad uradili. Razumijem, nikad ne želimo da ubacimo tog trećeg čovjeka, ali kad se sve slegne, mislim da je Đoković najveći svih vremena", rekao je Kornhajzer, a Vilbon se nadovezao.

"Slažem se. Urlao sam na jednog matorog čovjeka na njegovom tavanu jutros preko telefona jer on neće to da prihvati. Molim? Prihvati to! Samo zato što ti iz nekog razloga ne voliš Đokovića... Podaci su jasni! Ne samo da će Đoković imati više slemova od Federera i Nadala, osim ako se nešto loše baš ne desi, ali on ima bolji međuskor u odnosu na obojicu! Ako osvoji US open, onda samo prestanite! Gotovo je! Diskusija mora da bude završena, ne zanima me da li ga neko ne voli."

Pogledajte kako je to izgledalo uživo (segment počinje na 9:34 od početka snimka):

ESPN o Novaku Đokoviću
Izvor: YouTube/Hữu Luân TV

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC